Alla prylar USB iPhone Datorer Valutaomvandlare Info Kontakt Jobb Följ: RSS Facebook Twitter Google+ Nyhetsbrev

android

Här visar vi alla nyheter och prylar relaterade till android. Denna sida uppdateras löpande, så fort vi skriver något nytt om android, så det alltid finns något intressant att läsa när du besöker denna sida igen.

Skype uppdaterar sin Android-app så att du kan spara videomeddelanden

Nu kan du som använder Skype på en Android-enhet spara videomeddelanden till ditt galleri. Det är en av nyheterna i den senaste uppdateringen.

skype-6-11-android
Läs mer »

19 November 2015 med 0 kommentarer.

Huawei är den smarta klockan för den smarta looken

Det största problemet med smartwatches är de avskräckande designerna. Men det har Huawei löst med sin senaste Android-klocka, som är riktigt snygg – för en smartklocka.
Skärmavbild 2015-03-01 kl. 22.07.10
Läs mer »

1 March 2015 med 0 kommentarer.

Fortsatt övertag för Android och iOS

Android och iOS forsätter dominera på mobilmarknaden. Tillsammans står de för mer än 96 procent av marknaden, trots att Apple tappade något under 2014.
ios-und-android-user
Läs mer »

27 February 2015 med 0 kommentarer.

Wakie låter vakna upp med en främling

För den som har problem att vakna på morgonen finns ett gäng appar som hjälper sjusovaren att komma upp ur sängen. Det finns pussel, vanliga alarm och sen finns Wakie – appen som låter en främling väcka dig.

wakie

Läs mer »

15 January 2015 med 0 kommentarer.

OnePlus One vill förändra Androidmarknaden

OnePlus är en ny kinesisk mobiltillverkare som idag släppte sin första mobil, OnePlus One. Telefonen har alla de egenskaper man kan förvänta sig av en telefon i toppskiktet, men med en väsentlig skillnad. Den kostar ungefär hälften så mycket som andra flaggskeppsmobiler.

Läs mer »

23 April 2014 med 0 kommentarer.

Xiaomi skapar en-knapps androidkontroll för under en dollar

En smidig knapp som du kan sätta i hörlursingången på din telefon och sedan använda för upp till 10 separata funktioner, det är vad kinesiska Xiaomi vill börja sälja. Det bästa med den pryl, den kostar under en dollar.

Läs mer »

2 April 2014 med 0 kommentarer.

Doro mobiltelefon för seniorer

doro mobiltelefon senior

Doros mobiltelefoner är kanske inte är det som företaget är mest kända för (utan det är ju vanliga telefoner för fasta nätet), men de är ändå delvis kända för dem eftersom det är några av de få som är anpassade för seniorer. När alla skulle göra mobiler som var så små som möjligt så gjorde Doro istället en rejäl telefon med stora knappar. Nu har de även börjat med mer smarta telefoner, som drar nytta av den nya tekniken men som ändå är enkla som nya Doro PhoneEasy 740 med Doro Experience Läs mer »

18 February 2013 med 0 kommentarer.

Därför väljer VD:n iPhone 5 framför Android

iPhone 5 Black

Min chef (som även är VD) gillar nya telefoner. Hans senaste telefon var en Google Nexus, men den började plötsligt att krångla och ominstallera sig hela tiden, så han var tvungen att skaffa en ny.

Han valde då en svart iPhone 5. Nyfiken så frågade jag såklart varför han valde en iPhone, då han tidigare verkade så nöjd med sin Android telefon.

Han svarade då att det var ett antal faktorer som gjorde att han dels valde iPhone 5 och att han faktiskt är mer nöjd nu än tidigare.

Läs mer »

30 January 2013 med 0 kommentarer.

Ny surfplatta från Acer: Iconia Tab A200

Acer Iconia Tab A200 surfplatta

Iconia Tab A200 är namnet på en ny surfplatta från Acer. Den har försetts med Googles senaste operativsystem, Android, 4.0 (eller Ice Cream Sandwich), och kommer att finnas tillgänglig för svenska konsumenter under februari 2012.

Läs mer »

21 December 2011 med 0 kommentarer.

Ny smartphone från PRADA och LG

PRADA Phone by LG 3.0 smartphone

Den nya mobiltelefonen PRADA Phone by LG 3.0 har en framsida som täcks av en 4,3 tum stor högupplöst pekskärm och en baksida som pryds av PRADA:s Saffiano-mönster i klassisk svart ton.

Läs mer »

19 December 2011 med 0 kommentarer.

Sök efter prylar

Skribenter sökes

Är nya prylar en stor del av ditt liv? Känner du en brinnande lust att dela med dig av prylar du hittat på nätet? Då har du möjlighet att bli en del av vårt team på Smidiga Prylar och bli skribent.

accessoarer apple armbandsur audio backup belysning bilar bilder datorer Design film foto högtalare hörlurar inredning Internet iphone ipod japan kamera klocka klockor kommunikation kök lagring led leksaker ljud lysdiod mobil mobiltelefon mp3 mus musik Prylar radio retro smycken spel star-wars säkerhet tv usb video väckarklocka roliga prylar coola prylar smarta prylar

Populära inlägg

Smidiga tjänster

Smidigt shopping

Bloggtips