Alla prylar USB iPhone Datorer Valutaomvandlare Info Kontakt Jobb Följ: RSS Facebook Twitter Google+ Nyhetsbrev

mobil

Här visar vi alla nyheter och prylar relaterade till mobil. Denna sida uppdateras löpande, så fort vi skriver något nytt om mobil, så det alltid finns något intressant att läsa när du besöker denna sida igen.

Populäraste mobilen i januari 2013

iPhone 5 populärste mobilen

Operatören Tre har släppt sin försäljningslista för januari 2013 och vem tror ni ligger i topp?…iPhone 5 såklart. Tittar man på listan så ser det även ut som att lillebror iPhone 4 fått draghjälp av storebror som nu tagit tillbaka andraplatsen (låg 3:a förra månaden). Men jag tror mer det handlar om att Tre kört en billig kampanj där de reat ut just iPhone 4.

Läs mer »

11 February 2013 med 0 kommentarer.

Ny smartphone från PRADA och LG

PRADA Phone by LG 3.0 smartphone

Den nya mobiltelefonen PRADA Phone by LG 3.0 har en framsida som täcks av en 4,3 tum stor högupplöst pekskärm och en baksida som pryds av PRADA:s Saffiano-mönster i klassisk svart ton.

Läs mer »

19 December 2011 med 0 kommentarer.

Motorola RAZR – nu i Sverige

Motorola RAZR

Motorolas senaste smartphone RAZR, den supertunna mobiltelefonen som vi tidigare skrivit om här på Smidiga prylar, är nu släppt på den svenska marknaden.

Läs mer »

29 November 2011 med 0 kommentarer.

Bärbar USB-laddare för mobil

USB-laddare för mobil: Sony CP-A2LS

Företaget Sony lanserar nu två stycken helt nya bärbara USB-laddare, som gör det möjligt att snabbt och enkelt ladda din mobil var du än befinner dig. En perfekt pryl att ta med då du är ute och reser till exempel.

Läs mer »

18 November 2011 med 0 kommentarer.

Fler nya mobiler med BlackBerry 7

BlackBerry-mobiler

Företaget Research In Motion lanserar nu ytterligare två nya smarta mobiler baserade på deras operativsystem BlackBerry 7.

Läs mer »

15 November 2011 med 0 kommentarer.

Heta prylar vecka 45

Heta prylar vecka 45

Det här är de populäraste prylarna som dök upp på Smidiga prylar under förra veckan:

Läs mer »

14 November 2011 med 0 kommentarer.

Reservbatteri för flitiga iPhone-användare

Reservbatteri för iPhone och iPod

Nu när iOS 5.0.1 är släppt, som fixar batteribuggen i iPhone 4S, så ser det lite ljusare ut på batterifronten för många användare av Apples mobiltelefon. Men batteritid kan man aldrig få för mycket av och det är där den här trevliga prylen kommer in i bilden.

Läs mer »

11 November 2011 med 0 kommentarer.

Mobilen BlackBerry Bold 9900 – nu i Sverige

Mobilen BlackBerry Bold 9900

BlackBerry Bold 9900, den mobiltelefon som vi tidigare har nämnt i inlägget Mobiler med BlackBerry får knackfunktion, nu är tillgänglig genom fyra operatörer i Sverige: Tele2, Telenor, TDC Sverige och 3.

Läs mer »

10 November 2011 med 1 kommentar.

Bluetooth-armband vibrerar och visar mobilnummer

Vibrerande Bluetooth-armband

Det här svarta och vita armbandet fungerar inte bara som ett smycke du kan bära runt handleden, det kan även kopplas ihop med din mobil via Bluetooth.

Läs mer »

8 November 2011 med 0 kommentarer.

Hörlurarna a-JAYS Four för iPhone – nu i vitt

Hörlurarna a-JAYS Four för iPhone i vitt

Det Sverigebaserade hörlursföretaget Jays har nu släppt en vit version av sitt headset a-JAYS Four för iPhone, ett par lurar som sedan tidigare erbjudits i svart.

Läs mer »

7 November 2011 med 1 kommentar.

Sök efter prylar

Skribenter sökes

Är nya prylar en stor del av ditt liv? Känner du en brinnande lust att dela med dig av prylar du hittat på nätet? Då har du möjlighet att bli en del av vårt team på Smidiga Prylar och bli skribent.

accessoarer apple armbandsur audio backup belysning bilar bilder datorer Design film foto högtalare hörlurar inredning Internet iphone ipod japan kamera klocka klockor kommunikation kök lagring led leksaker ljud lysdiod mobil mobiltelefon mp3 mus musik Prylar radio retro smycken spel star-wars säkerhet tv usb video väckarklocka roliga prylar coola prylar smarta prylar

Populära inlägg

Smidiga tjänster

Smidigt shopping

Bloggtips