Alla prylar USB iPhone Datorer Valutaomvandlare Info Kontakt Jobb Följ: RSS Facebook Twitter Google+ Nyhetsbrev

surfplatta

Här visar vi alla nyheter och prylar relaterade till surfplatta. Denna sida uppdateras löpande, så fort vi skriver något nytt om surfplatta, så det alltid finns något intressant att läsa när du besöker denna sida igen.

Microsoft Surface Pro 3 är den perfekta kombon av dator och surfplatta

Sponsrad video

Surface Pro 3 passar lika bra till jobb som till nöje. Den är lika kraftfull som en bärbar dator, men fungerar också som en surfplatta när du vill. Så här jämför Microsoft den med en MacBook Air.


Läs mer »

1 April 2015 med 0 kommentarer.

Nya surfplattor och laptops från Lenovo

Lenovo presenterade i dag sina senaste produkter. Två surfplattor, en flexibel laptop och en lite kraftfullare bärbar dator är vad företaget bjöd på under CES, men någon information om när produkterna når Sverige finns inte än.

lenovo-tab2-a7

Läs mer »

7 January 2015 med 0 kommentarer.

Nokia N1 – Nokias svar på iPad mini 3

Många har säkert gått och funderat över vad Nokia skulle göra, efter att de sålt sin mobildivision till Microsoft. Idag fick vi svaret när nya Nokia N1 lanserades. En surfplatta med senaste Android 5.0 Lollipop och Z launcher ovanpå (Nokias egna gränssnitt).


Läs mer »

18 November 2014 med 0 kommentarer.

iPad Mini VS. Nexus 7 när du väljer surfplatta till ett barn

ipad-mini


VS.

surfplatta-nexus-7

När man väljer surfplatta till sig själv så finns det många faktorer som spelar in, men när man väljer surfplatta till sitt barn så är min uppfattning att det är färre faktorer, men de är istället desto viktigare. Vi hade väntat ganska länge med att skaffa surfplatta, då vi tyckte att vi klarade oss med våra datorer och smartphones, men nu när min fru är hemma med vårt andra barn så tänkte jag att det kunde vara både praktiskt och roligt med en surfplatta. Då vår dotter fattat tycke för att se och leka med våra smartphones, så kändes det relevant att ta stor hänsyn till henne också i valet. Så vad blev det för surfdator och vad avgjorde? Läs mer »

28 January 2013 med 0 kommentarer.

Ny surfplatta från Acer: Iconia Tab A200

Acer Iconia Tab A200 surfplatta

Iconia Tab A200 är namnet på en ny surfplatta från Acer. Den har försetts med Googles senaste operativsystem, Android, 4.0 (eller Ice Cream Sandwich), och kommer att finnas tillgänglig för svenska konsumenter under februari 2012.

Läs mer »

21 December 2011 med 0 kommentarer.

Skal som laddar din iPad

iPad-skal

Juice Cover från Mipow är ett supertunt och lätt batteriskal till iPad 2, som endast ökar tjockleden på din Apple-tablet med 4 millimeter.

Läs mer »

2 November 2011 med 0 kommentarer.

Vattentätt fodral till iPad

Vattentätt fodral till iPad

Ett vattentätt fodral till iPad är kanske inte det man är på jakt efter så här i vintertider, såvida du inte har en solsemester inbokad. Om så är fallet eller om du helt enkelt vill förbereda dig inför sommaren, så finns här ett tabletfodral värt att titta närmare på.

Läs mer »

31 October 2011 med 0 kommentarer.

Ny tablet med Android: ViewSonic ViewPad 10e

Ny tablet med Android: ViewSonic ViewPad 10e

Företaget ViewSonic släpper inom kort sin nya tablet ViewPad 10e – en supertunn surfplatta förseddd med en 9,7 tum stor skärm med bildupplevelse i toppklass och Googles populära operativsystem Android under det svarta skalet.

Läs mer »

18 October 2011 med 0 kommentarer.

Joystick för iPad

Joystick för iPad

Logitech Joystick för iPad är ett perfekt speltillbehöret för Ipad eller Ipad 2. Det är en styrspak som förstärker dina tumrörelser. Tillbehöret kan användas till nästan alla spel med skärmbaserad styrspak.

Läs mer »

22 September 2011 med 0 kommentarer.

Stiligt skal med tangentbord för iPad

iPad-skal med tangentbord

Logitech Keyboard Case, ett kombinerat skal och tangentbord för Apples tablet iPad, har utvecklats tillsammans med ZAGG och har samma eleganta militärklassade aluminiumskal och skyddande vaddering som Logitechs tidigare komboskal.

Läs mer »

21 September 2011 med 0 kommentarer.

Sök efter prylar

Skribenter sökes

Är nya prylar en stor del av ditt liv? Känner du en brinnande lust att dela med dig av prylar du hittat på nätet? Då har du möjlighet att bli en del av vårt team på Smidiga Prylar och bli skribent.

accessoarer apple armbandsur audio backup belysning bilar bilder datorer Design film foto högtalare hörlurar inredning Internet iphone ipod japan kamera klocka klockor kommunikation kök lagring led leksaker ljud lysdiod mobil mobiltelefon mp3 mus musik Prylar radio retro smycken spel star-wars säkerhet tv usb video väckarklocka roliga prylar coola prylar smarta prylar

Populära inlägg

Smidiga tjänster

Smidigt shopping

Bloggtips