T-banestrul

London T-bana

Tycker du att det är mycket förseningar i Stockholms tunnelbana? Du kan alltid trösta dig med att det kunde vara värre. Whitelabel.org har under 15 dagar bevakat tjänsten för att se driftstörningar i Londons tunnelbana och sedan satt ihop det till ett 3 minuter långt Quicktime filmklipp (5,9 MB).

One thought on “T-banestrul”

  1. Ibland kan jag knappt komma på någonting som är värre än att åka tunnelbana i London.. Tjock luft, långa väntetider, många människor och en massa duvor i tunnelbanesystemet. Förskräckligt.

    Dock vill jag påstå att det alltid är roligt att ta tunnelbanan till stationen “East Acton” i London. Man måste byta vid stationen “White City” och det man alltid pratar om, när man sitter på tåget, är: “This train terminates at White City”. Och såklart är man också alltid, alltid, alltid tvungen att säga “Mind the gap please…mind the gap” när det kommer ett tunnelbanetåg.

    I Berlin brukar man höra “Der Zug endet hier, bitte alle aussteigen” på slutstationen och i Stockholm är det väl alltid “Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av”.

    Är inte det lite konstigt att man kommer ihåg det för resten av livet? Ok, jag vet, det här har ingenting att göra med det här inlägget men jag kännde jag var tvungen att berätta och prata lite ur skägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>