Alla prylar USB iPhone Datorer Valutaomvandlare Info Kontakt Jobb Följ: RSS Facebook Twitter Google+ Nyhetsbrev

tablet

Här visar vi alla nyheter och prylar relaterade till tablet. Denna sida uppdateras löpande, så fort vi skriver något nytt om tablet, så det alltid finns något intressant att läsa när du besöker denna sida igen.

Ny surfplatta från Acer: Iconia Tab A200

Acer Iconia Tab A200 surfplatta

Iconia Tab A200 är namnet på en ny surfplatta från Acer. Den har försetts med Googles senaste operativsystem, Android, 4.0 (eller Ice Cream Sandwich), och kommer att finnas tillgänglig för svenska konsumenter under februari 2012.

Läs mer »

21 December 2011 med 0 kommentarer.

Skal som laddar din iPad

iPad-skal

Juice Cover från Mipow är ett supertunt och lätt batteriskal till iPad 2, som endast ökar tjockleden på din Apple-tablet med 4 millimeter.

Läs mer »

2 November 2011 med 0 kommentarer.

Vattentätt fodral till iPad

Vattentätt fodral till iPad

Ett vattentätt fodral till iPad är kanske inte det man är på jakt efter så här i vintertider, såvida du inte har en solsemester inbokad. Om så är fallet eller om du helt enkelt vill förbereda dig inför sommaren, så finns här ett tabletfodral värt att titta närmare på.

Läs mer »

31 October 2011 med 0 kommentarer.

Ratta Ferrari med smartphone eller tablet

Ratta Ferrari med smartphone eller tablet

Vissa av er läsare kommer kanske ihåg den coola inomhushelikoptern som styrs med iOS eller Android, som vi skrev om här på Smidiga prylar för ett par veckor sedan. Nu finns en liknande produkt för dig som föredrar bil före helikopter.

Läs mer »

31 October 2011 med 1 kommentar.

Hängande iPad-docka för köket

iPad-docka för köket

Apples populära tablet iPad har för många blivit ett oumbärligt verktyg i diverse sammanhang. Ett ställe där denna surfplatta gjort entré är i köket, där den i stor utsträckning ersatt kokböcker, timer och andra kökstillbehör.

Läs mer »

21 October 2011 med 0 kommentarer.

Ny tablet med Android: ViewSonic ViewPad 10e

Ny tablet med Android: ViewSonic ViewPad 10e

Företaget ViewSonic släpper inom kort sin nya tablet ViewPad 10e – en supertunn surfplatta förseddd med en 9,7 tum stor skärm med bildupplevelse i toppklass och Googles populära operativsystem Android under det svarta skalet.

Läs mer »

18 October 2011 med 0 kommentarer.

Joystick för iPad

Joystick för iPad

Logitech Joystick för iPad är ett perfekt speltillbehöret för Ipad eller Ipad 2. Det är en styrspak som förstärker dina tumrörelser. Tillbehöret kan användas till nästan alla spel med skärmbaserad styrspak.

Läs mer »

22 September 2011 med 0 kommentarer.

Stiligt skal med tangentbord för iPad

iPad-skal med tangentbord

Logitech Keyboard Case, ett kombinerat skal och tangentbord för Apples tablet iPad, har utvecklats tillsammans med ZAGG och har samma eleganta militärklassade aluminiumskal och skyddande vaddering som Logitechs tidigare komboskal.

Läs mer »

21 September 2011 med 0 kommentarer.

ThinkPad Tablet från Lenovo släppt

Lenovo ThinkPad Tablet

Lenovo har nu släppt sin ThinkPad Tablet för företagsanvändare, som vi tidigare skrivit om här på Smidigt, i Sverige. Detta är företagets första mobilenhet med Googles operativsystem Android 3.1.

Läs mer »

6 September 2011 med 0 kommentarer.

Lenovo lanserar ThinkPad Tablet

Lenovo ThinkPad Tablet

Företaget Lenovo har nu tillkännagett sin kommande ThinkPad Tablet för företagsanvändare. Surfplattan är Lenovos första mobila enhet med Android 3.1.

Läs mer »

21 July 2011 med 1 kommentar.

Sök efter prylar

Skribenter sökes

Är nya prylar en stor del av ditt liv? Känner du en brinnande lust att dela med dig av prylar du hittat på nätet? Då har du möjlighet att bli en del av vårt team på Smidiga Prylar och bli skribent.

accessoarer apple armbandsur audio backup belysning bilar bilder datorer Design film foto högtalare hörlurar inredning Internet iphone ipod japan kamera klocka klockor kommunikation kök lagring led leksaker ljud lysdiod mobil mobiltelefon mp3 mus musik Prylar radio retro smycken spel star-wars säkerhet tv usb video väckarklocka roliga prylar coola prylar smarta prylar

Populära inlägg

Smidiga tjänster

Smidigt shopping

Bloggtips