Etikettarkiv: app

Spritz gör att du kan läsa ut en bok på 90 minuter

Tycker du att läsa böcker kan vara en väldigt tidskrävande sysselsättning som gör att du ofta väljer bort det för ett annat medium som till exempel film, då kanske Spritz är något för dig. Spritz är nämligen en app som analyserar varje ord i boken och gör en av bokstäverna i varje ord röd. Bokstaven som blir röd är utvald efter vart man bör lägga fokus med ögonen för att det ska gå så snabbt som möjligt att läsa ordet. Här nedan ser du hur det funkar med 250 ord i minuten.

250 ord i minuten.
xiSS8E7

Fortsätt läsa Spritz gör att du kan läsa ut en bok på 90 minuter

Chipolo – Tappa aldrig mer bort dina saker

Är du en av de personer som spenderar flera minuter per dag med att leta efter nycklar, plånbok eller liknande småprylar? Då kanske Chipolo är något för dig! Chipolo är en liten plastbricka med inbyggd bluetooth som tillsammans med en applikation till din telefon gör att du alltid kommer kunna hålla koll på dina prylar.

Fortsätt läsa Chipolo – Tappa aldrig mer bort dina saker

iPhone-app för småbarnsföräldrar: Barnvagnsutmaningen

Barnvagnsutmaningen iPhone-app

Nestlé Barnmat är initiativtagare till Barnvagnsutmaningen – en ny rörelse för att peppa framförallt mödrar att komma igång efter graviditeten. Först ut är en iPhone-applikation, ett roligt verktyg för att utmana sig själv och andra småbarnsföräldrar och samtidigt få tillfälle att spendera tid tillsammans med sitt barn.

Fortsätt läsa iPhone-app för småbarnsföräldrar: Barnvagnsutmaningen

Nya resvänliga iPod/iPhone-dockor från Altec Lansing

iMT630 iPod/iPhone-docka (svart)

Nu lanserar Altec Lansing iMT630 Classic och Sport och utvidgar därmed den populära inMotion-serien. iMT630 är en uppdaterad version av den omtyckta och resvänliga högtalardockan inMotion Classic. Den ger dig samma välbekanta och högkvalitativa ljud – men med en helt ny design.

Fortsätt läsa Nya resvänliga iPod/iPhone-dockor från Altec Lansing