Etikettarkiv: barn

iPhone-app för småbarnsföräldrar: Barnvagnsutmaningen

Barnvagnsutmaningen iPhone-app

Nestlé Barnmat är initiativtagare till Barnvagnsutmaningen – en ny rörelse för att peppa framförallt mödrar att komma igång efter graviditeten. Först ut är en iPhone-applikation, ett roligt verktyg för att utmana sig själv och andra småbarnsföräldrar och samtidigt få tillfälle att spendera tid tillsammans med sitt barn.

Fortsätt läsa iPhone-app för småbarnsföräldrar: Barnvagnsutmaningen

Smarta babyvakter från Philips

Philips AVENT babyvakt

De flesta föräldrar upplever att det kan vara svårt att få barnet att komma till ro när det är läggdags. En lugnande röst, en vaggvisa eller skenet från en nattlampa kan vara vad som krävs för att barnet ska känna sig tryggt. Med babyvakter från Philips AVENT behöver du bara trycka på en knapp för att ditt barn ska kunna höra din lugnande röst, oavsett var du är i hemmet. Det skapar en känsla av trygghet för både barnet och föräldern.

Fortsätt läsa Smarta babyvakter från Philips

Hörlurar för barn

JVC hörlurar för barn (blå)

HA-KD10 är hörlurar skapta för barn och för att skydda dem mot eventuella hörselskador som kan uppkomma av en alltför hög volym. Produkten riktar sig till barn som spelar spel, lyssnar på musik, tittar på film från baksätet i bilen, under flygresan eller som sitter framför datorn utan direkt uppsikt av vuxna. Hörlurarna är kompakta, bekväma och lätta att rengöra.

Fortsätt läsa Hörlurar för barn