159 reaktioner på ”DC++ 0.674”

 1. Varför ska jag kommentera, när jag enbart vill
  ladda ned detta fildelningsprogram

 2. hej jag undrar var man kan ladda ner dcplusplus 0,678…jag har köpt en ny data och jag vill verkligen veta så snart så möjligt om det går bra…tack ..

  MVH razaw

 3. JAG UNDRAR VAR JAG KAN LADDA NER DC++ PROGRAMMET SOM MAN KAN LADDA NER MUSIK M.M OCH HUR GÖR MAN??TACKSAM FÖR SVAR

 4. Jag vet inte heller hur man söker och hittar pogrammen =S =S =S =S =S =S =S

 5. Vaaaaad i hela helveeeeetet…
  Vem ska jag måsta ligga med för att kunna ladda ner en kopia av DC++ 0.674?????

 6. Gud vad svårt att ladda ner dc++. googla FFS!
  sen är det bara att fylla i det man måste sen är det bara att titta efter hubbar man kommer in på..
  hur enkelt som helst

 7. haha, era kommentarer är riktigt humoristiska xD trodde inte att de fanns så noobigt folk :) http://www.google.se skriv in dc++ och tanka 0.674, en mirror är en nerladdnings ruta.. tryck på den för den bits inte.. installera programmet.. nu har ni de verkliga problemet att få igång programmet, försök hitta en guide eller tutorial.. shara 200mb av något och gå in på dc.c54.mala.se så har ni en början

 8. hej!
  skulle ngn kunna hjälpa mig med mitt stora problem? varför kan jag inte öppna dc++ har installerat rätt som jag har gjort förr när det har funkat men nu funkar det inte att öppna

 9. Hej, Kan nån adda mig på msn? Jag vill veta hur jag får ett program där jag han ladda ner musik.. ( a )

 10. Vad e mirror?…fatta nada när jag ska ladda ner dc++….man dyker juh upp och få upp att man ska välja ”mirror”…..e det bara och klicka på vilken som eller?

 11. Jag får inte något sökresultat på dc++0.691.jag är ansluten till massor av hubbar men inget kommer up när jag söker…kan nån hjälpa mig??

 12. Ni som inte äns vet vad en mirror är och inte klarar av att ladda hem dc++ från en sida som är en av dom första sakerna man lär sig när man skaffar internet, ni behöver inte oroa er. för om ni inte klarar en sån simpel sak så kommer ni aldrig klara av att äns konfigurera dc++ rätt. ni kommer aldrig att klara av programmet….

 13. ojojoj.. va man kan vara fientliga här inne då.. till er som kan dc++,va inte så elaka mot dom som inte kan.. alla kan inte vara datanördar,vara uppvuxna med CS(varav jag såg någon nämna noob) eller något liknande.. tänk på en sak.. alla har vi varit nybörjare!!

 14. Hej! Finns inte dc++ att ladda ner gratis? I så fall, var? Tack!//Ingela

 15. Måste ju säga att jag tror att det kommer bli lite jobbigt för er som inte ens vet hur man laddar ner en fil?! Men precis som ”Thessan” skrev så har vi alla varit nybörjare nån gång!

  Börja med att marker sen kopiera följande länk i adressfältet (textfälltet där du skriver in vilken internetadress du vill komma till)
  http://prdownloads.sourceforge.net/dcplusplus/DCPlusPlus-0.698.exe?download

  Ta vilken mirror som helst (dom är alla till samma fil. Ju närmare dig den är, desto snabbare kommer det att gå att få ner filen, men den är inte så stor, så det kommer inte ta lång tid även om det går långsamt ; ) )

  Se till att spara filen någonstans där du kan hitta den (t.ex. skrivbordet). När du har fått ner filen dubbelklickar du på den och följer anvisningarna på skärmen.

  Kommer inte ihåg om installationsprogrammet frågor om du vill ha en genväg till skrivbordet eller inte. Om den inte skulle göra det hittar du vanligtvis programmet i C:\program\DC++

  Tänk på att skapa en GENVÄG och inte dra/klippa ut själva .exe filen (då kommer inte programmet att fungera).

  När det gäller konfigurationen av DC++ och hur det fungerar så är det varierande.

  gå till google och sök på DC++ eller DC++ tutorial eller liknande för att lära dig programmet… allternativt så kan du läsa .txt filerna som följer med programmet.

  OBS! Om du sitter bakom en hårdvarubrandvägg (router eller liknande i ditt hem) så måste du antingen se till att öppna rätt portar eller köra i PASIVE MODE (jag skulle inte rekomendera det senare. Du kommer inte kunna ladda ner från alla användare eller ens kunna komma in på alla hubbar).

  Sist, men inte minst… Ha i åtanke att detta är ett fileShare program! Du måste ha något att dela för att kunna komma in på ”vettiga” hubbar (en server som länkar samman användare och filerna dom delar). 200 MB kanske är en början, men inte mycket att komma med. Jag skulle rekommendera att du läser in lite skivor (till MP3 format) och filmer (om du klarar av det/kan få hjälp med det) så att du kommer upp i några GB till att börja med.

  Dom bättre hubbarna brukar ha ett minikrav på om kring 250-500 GB share.

  Avslutningsvis, det här programmet kräver viss datorvana (eller lite tålamod och tid) om du bara är ute efter ”senaste” låten från radio eller senaste avsnittet av serien du följer så skulle jag starkt rekommendera att göra en sökning på google om torrents och läsa på lite om det. Sen kan du hitta många bra .torrent på http://www.spytorrent.com eller piratebay.net

  Lycka till… och tänk på att ingen har lärt sig allt det här på en minut, det tar alltid lite tid och kanske lite extra tid om man inte är en så van datoranvändare ; )

 16. ”För många referenser till några kernel-objekt”

  Det är anledningen till att jag inte får upp några publika hubbar. Jag har haft dc innan, men nu har vi installerat om Windows och plötsligt funkar ingenting. Någon router är inte kopplad till datorn. En sk Internetsköld är installerad av glocalnet. När jag ringer dem vill de inte yttra sig alls eftersom det gäller fildelarprogram. Jag har testat både att vara i passive och active mode. I maximumspeed-hubben står det

  ”Normalt tillåts bara en användare för varje socketadress (protokoll/nätverkadress/port)”

  Vad är detta för problem???

  /Selma

 17. Hej. Jag har andvänt dc ett tag nu, men jag har ett problem som kommit just nu. Det är när jag trycker på public hubs så står det: ”Det gick inte göra en anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade det”. Vad ska jag göra åt det?

  Tack !

 18. hej! förstår inte ett skit, allt funkar förutom att söka, lixom det kommer inte upp nått jävla resultat! och jag har byt min ip kod o.sv ifall det skulle vara problemet, men det kommer inte upp nått JÄVLA resultat? snälla hjälp, vet någon vad felet är? :/

 19. alla som har skrivit att dom inte hittar dc++ är rent jävla dumma i huvet de e för fan skit lätt jävla idioter ni som inte kan känn er så satsns dumma som möjligt

 20. Jag får också meddelandet “Det gick inte göra en anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade det”
  Vill också, gärna, veta vad det innebär och vad jag ska göra för att komma vidare. Och hörrni, jag har i alla fall laddat ner DC++ ;-)

 21. när jag trycker på publichubs så kommer inga fram, det har funkat förut o har nu laddat ner den senaste verisionen av dc, men fortfarande inge hubbar som kommmer fram!

 22. Faan jag får inte heller upp några hubbar:( har installerat om å bråkat huur många ggr som helst nu…trodde det va mitt de va fel på:O men verkar va fler som har det problemet..man kanske får vänta ett tag..(dagar..veckor..månader??) brääk…

 23. Mina hubbar fungerar heller inte. Laddade ner DC i min nya dator idag….

 24. Mina funkar inte heller.. Har testat den nyaste versionen också, men ingen av dom funkar..

  /Kristoffer

  Heja Åtvidabergs FF!!

 25. behöver verkligen hjälp av nån duktig;) Har dc++ och får upp hubbar. Men när jag klickar på en hub så står det bara connection men inget händer. Har testat ¨på skit många, samma sak på alla. Jag har en router(D-link) tror det beror på det. Är det någon snäll som kan hjälpa mig!!!?

 26. jani. för det första, de som inte får upp några hubbar i public list, jag vete fan vad felet är med de förkonfigurerade hublistsen men problemet är lätt fixat genom att gå till http://dreamland.gotdns.org/publichublist.config.bz2 och tanka den listan. lägg in den i x:\program files\dc++ eller var fan ni nu har installerat det. okej? vlad som har en router behöver troligen öpnna en port, här kan du läsa om hur det går till: http://www.portforward.com/routers.htm – jajamänsan. funkar det inte att få några sökresultat så får du antingen ta och gå in på den senast länkade sidan där ovanför ja, eller köra i passive mode som det står ovan. SLUTLIGEN, GOODLE VET ALLT. behöver du hjälp snabbt för att du ska tanka nån skitlåt och inte vet vad du ska göra, fråga google! precis som sagt, googla ”dc++ tutorial” eller använd programmets medföljande readmes eller hjälpavsnitt.

 27. tja
  jag har laddat ner dc++ 0,698
  varför finns det bara 4 olika public hubs att välja bland? och varför laddas inte låtarna ner? utan det står bara connecting hela tiden..blir galen snart!!
  hoppas jag får svar som funkar TACK! :)

 28. jag har laddat ner dc.. och laddat upp all musik, anslutit till typ 3 hubs
  men ändå får jag inga resultat på mina sökningar! och det spelar ingen roll vad jag söker på! har jag glömt att göra något?

 29. Testa att inaktivera brandväggen om du har någon. Jag råkade själv ut för det problemet en gång.

 30. Om man tex vill veta var man laddar ner dc++ eller skaffar ett program för att ladda ner musik så skriver man i adressfönstret: http://www.google.se och skriver sin fråga där så slipper vi alla hjärndöda frågor, tack!

 31. Om du vill kunna söka måste du vara i Active mode. Detta fixar du dels i inställningarna i arkivmenyn (”settings”), dels genom att öppna en port i din brandvägg. Har du en router (har ju inbuggd brandvägg) så kan du avaktivera brandväggen i XP. Du går in i ip-adressen för din router och öppnar en port där. Samma port visar du som öppen i settings.

 32. Varför kan jag inte öppna offentliga hublistan??haft det så nu ett par veckor ,,, kan nån hjälpa mej ,,,PLEACE…….

 33. skulle vilja ha hjälp från nån som kan det här med dc++. får inte fram nån hub i listan och det står. ”download failed:det gick inte att göra en anslutning eftersom måldatorn eftersom måldatorn aktivt nekade till det”…vad ska jag göra. tacksam för hjälp.

 34. men cppppppppppp! varje gång jag försöker installera dc++ så kommer de upp en grej och så står de, you must install austhen nåntingsånt! jag fattar inget! de ända jag vill är att ha nån bra grejs där man hittar musik och så man kan ladda ner på mp3:n!HJÄÄÄÄLP MIG FÖRFAAN!

 35. Jag river mitt hår!
  Har kört med DC++ förut, men helt plötsligt fungerar det ej! Får inte fram någon hublista…
  Står bara: Download failed:Disconnected osv
  Vad ska jag göra?
  Har”rensat” och provat ladda hem programmet igen, flera gånger, men det går inte……
  Tacksam för hjälp

 36. anna,jag har samma problem, haft det i några veckor. Har inget svar. Letar själv efter problemet…..

 37. Kolla hit alla NYBÖRJARE!
  För er som bara vill ladda ner mp3 rekommenderar jag programmet Safe Files (kallas också MP3Downloads 4.5) istället. Det är mycket enkelt och man behöver intye dela ut något själv, inga jobbiga hubbar att ansluta till som i dc++, utan alla delar allt med alla som använder ”MP3Downloads 4.5”
  Alltså ladda ner programmet och testa, klicka på länken nedan för att ladda ner: http://www.download.com/MP3Downloads/3000-2166_4-10577463.html?tag=pub
  Mer information på http://www.safefiles.com

 38. ”…anslutningsförsöket misslyckades eftersom den anslutna datorn inte svarade inom en viss tid eller på grund av att..”
  Detta meddelande får jag nör jag ska ladda ner public hub list…ngn som vet vad det beror på ???

 39. Precis som många andra här kan inte jag komma in på publika hubbar…..har kollat med brandväggen å andra grejer men det funkar fan inte iaf….vafan gör man? e det nått inne på settings man måste åtgärda eller?
  Ni som som suttit framför datorn i flera år å spelat cs tills ni kan det utantill kan va va gulliga å ge ett svar vi fattar…..Ni kan ju det här….
  Skulle va riktigt nice….

 40. nu tänker jag skriva i caps eftersom ni inte läser posts innan ni frågar.
  FÖR DET FÖRSTA; NEJ DC++ KOSTAR INGENTING. SIDOR SOM KRÄVER REGISTRERING FÖR ATT LADDA NED DET ÄR SCAMS. DC++ ÄR ETT OPEN-SOURCEPROJEKT OCH HALVA POÄNGEN ÄR ATT DET ÄR GRATIS. SENASTE VERSIONEN AV DC++ HITTAS PÅ http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=40287&package_id=70036

  2. NEJ, DEN FÖRKONFIGURERADE HUBLISTEN FUNGERAR INTE. EN FUNGERANDE HUBLISTA FINNS PÅ http://dreamland.gotdns.org/publichublist.config.bz2 – lägg in den i x:\\Dprogram files\\dc++ eller var fan ni nu har installerat det.

  LÄS DEN HÄR POSTEN INNAN NI FRÅGAR IGEN.

 41. DET LÖSTE SIG! TACK FÖR HJÄLPEN…NU KAN TANKA MUSIK IGEN! GÖÖÖÖTTTTTT

 42. Jag har laddat hem DC++0,698. Men jag får det inte att fungera. Får upp: Download failed: Det gick inte att göra en anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade det. (http.hublist…

  När jag försöker få upp en lista på pubhubs….Någon som vet vad som är fel?? SNÄLLA HJÄLP!

  Provade att lägga till http://dreamland.gotdns.org/publichublist.config.bz2
  Men då står det Hub list downloaded….
  och sen händer inget mer…

 43. hi dc++ works perfect if you do as i say..dont youse your switch it off….! then just fallow the steps…it will work
  1 click on dc++
  2 click on public hub
  3 click on configure
  4 copy and paste this addres http://dchublist.com/hublist.xml.bz2
  5 press ok
  6 click on refresh
  7 your problem is solved

 44. Vinny I did what u told but..
  ”download failed: It couldnt make a connection because the targetcomputer denid”

 45. Yes I am using a router, but I have suceed before, the problem has appeared for a month ago…

  I did 1-7 you listed.

 46. THANK YOU VINNY! I managed with the last addres. I tested after I wrote so you can skip my last post :-) THANK YOU AGAIN

 47. But sad :( I can enter hubs but when I searched I never get any result. And I know how Dc++ basically works so I am not an amateur.

 48. ok. you are not a amature… some time it happens it takes some time to figure it out…..!

 49. sorry no offense to you, but sometimes ppl become mad cuz my questions. PPl can download from me but I cant search..zero result :-(

 50. it is hard for me.. i have to se the problem..i dont think i can help you! i am sory

 51. 1 public hub
  2 press configure
  3 copy&paste the addres in the box
  4 add and press ok

  more questions?

 52. Hej okej jag är ej nybörjar har haft allt dc++ bittornado men i den sita 3 månaderna har allt fuckat sig, alltså kan ej söka i dc++ eftersom det står att ngt är fel med min TCP/TLS PORT… ALLTSÅ det står måste stänga av den o sånt men adda min msn ngn sklicklig o berätta att det är om Dc++ .. min msn kungen06__@hotmail.com elr Samad-Sangin@hotmail.com men andvänder mest kungen06__@hotmail.com

 53. jag håller med oscar.
  jag blir frustrerad, ingen adress som någon har nämnt funkar. det står bara ”hub list downloaded…” men det kommer fasen inte upp en enda hub. har varit såhär ett bra tag nu, flera veckor.

  HELP!!!

 54. ÄNTLIGEN!!!

  http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config.bz2

  detta är den enda adress som ger mig en LISTA, men, när listan väl är uppe, så står det ”0” på allt – min. share, min slots etc, men ignorera det och gå in på nån hub, det funkar verkligen =)) yay, vad bra jag är. prova ni som vill, det funkar för mig i alla fall!

  jag hittade följande lista:

  http://wza.digitalbrains.com/DC/hublist.bz2

  http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2

  http://www.neo-modus.com/PublicHubList.config

  http://www.indx.f2s.com/hublist.config

  http://www.freeweb.hu/pankeey/dc-hubz/pankeey-dchubz.config.bz2

  http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config.bz2

  och som sagt, den sista är den enda som funkar för mig.

  hoppas det går bra för andra med.

 55. Det var fan va många duktiga jävlar det är här !! Skäller ut dom som har det svårt, och kallar dom dumma i huvudet !??? Bara för att Ni tycker det är lätt så gör inte alla det, till er som tycker det är svårt säger jag bara: Be någon om hjälp, sen fixar det sig ! Man kan kanske det sen, eller så som sagt så fixar någon polare det !! Alla duktiga ´smartheads´ skiter ni i, dom kan dra åt h-vete !!

 56. RUFFE – kanske beror det på att informationen redan finns där? faktum är, att eftersom google och wikipedia finns, så behöver INGEN vara dum i huvudet, men det finns folk som är det ändå. kolla på ”patrik”; ”vart laddar man ned dc++” när det står längst upp på sidan!
  människor som, vare sig det gäller datorer eller något annat, bara förlitar sig på andras generositet kommer aldrig komma någonstans.

 57. OMG! nej!? gör det!?!?!?!? :'(((((((
  orka. jag klarar mig bra utan att veta minshare – kommer man inte så gör man, annars inte. testa några av de andra listsen som finns i tråden.

 58. det kmr inga hubs det står bara att mislyckandet
  eftersom den anslutna datorn inte svarade inom en viss tid eller på grunf av ?

 59. e det någon som vet hur man kan söka o hitta andvändare för dc++, precis som man kunde göra på hublist.org, men den sidan verkar inte funka längre

 60. Hej.Ser att många har problem med public hub list:-)Det spelar ingen roll hur du ställer in dc när det gäller detta listan ligger allt som oftast helt enkelt nere.Själv så blev jag less och lyckades ladda hem en public list som jag sedan kopierade in i word därifrån är det bara att markera och klistra in i connectfältet på dc.
  Är det någon som vill ha en kopia på denna lista så är det bara att maila eller messa mig.

  sweshaman@hotmail.com

 61. Ok Orka !! Man kanske inte behöver säga så mycket mer än att Keep up the spirit…o alla ni som fått lite kritik av orka vill ja nog säga att ska man ge sig in i leken får man leken tåla Men orka du kanske överdriver ibland..

 62. Ja sitter me versionen 0.698 men trots min kunskap har ja problem med denna version bla som att folk laddar från mig jag har en hublista ja kan connecta ja kan logga in på mina tidigare hubbar men hur ja en gör utan alla basic saker som brandväggar o portar dvs en sladd från data till vägg trots detta står de still i search mode så… de e mänskligt att fela…men om nån har ett humant tips i samtalston svara gärna på detta…Tackar på förhand

 63. har lite strul med dc++ som alla andra ;)

  Jag kan inte söka.
  Jag har öppnat en port i firewallen å allt annat stämmer men varför går det inte…..

 64. dreamland funkade lika kasst som de andra 10 jag provade, men adressen vinny kom med löste problemet.

  glad för en quick-fix, för jag ville verkligen inte behöva muppa med brandväggen nu. men vore kul om någon av alla de som i denna tråd kallar andra för nybörjare och idioter och liknande, någon enda av dem, hade haft någon som helst koll på vad problemet är.

 65. det enda jag klagat på är människor som frågar istället för att försöka ta reda på saker själva.
  jag gör mitt bästa för att bistå med hjälp, men vissa saker kan jag inte lösa härifrån.
  ”det går inte att söka, jag har gjort allt” är inte tillräckligt med information för att någon ska kunna hjälpa dig online. men faktum är att dc++ är ett fungerande program, och din brandvägg likaså, och de kan vara igång samtidigt; det gäller bara att hitta vad felet är. man går tillväga så att för det första dubbelkollar man sina inställningar. ALLA inställningar. man hittar en bra guide som förklarar hur port forwarding går till, såsom de som finns på wikipedia; http://en.wikipedia.org/wiki/Port_forwarding
  efter att man någorlunda satt sig in i hur det funkar (att förstå vad man ska göra hjälper när man ska göra det senare, no sarcasm) kan man klicka sig vidare till en av länkarna längst ned på sidan, de förklarar precis hur man ska göra.
  portar som inte är öppnade är det felet som de flesta gör/har med dc++, och det brukar resultera i att man inte kan connecta, söka etc.

  om det INTE är så att detta är problemet, så kan man söka på google efter liknande forumtopics, för jag lovar dig, någon har haft samma problem tidigare.

  del 2! problemet som vissa har med hublisten från dreamland.gotdns.org – det har jag inte upplevt. den funkar finfint för mig, och jag gjorde precis som jag beskrivit innan. funkar det inte för dig, se till att du gjort som jag skrivit, och funkar det inte då, ja, testa en annan lista, testa vinnys.

 66. Hej,

  Kan någon tipsa mej om vad som är fel… har stängt alla virusprogram och brandväggar, testat att köra det passivt men samma fel hela tid. visst filutbyte D 1,22 kib U132b har skett…

  ” Anslutningsförsöket misslyckades eftersom den anslutna datorn inte svarade inom en viss tid eller på grund av att den etablerade anslutningen till värddatorn inte längre fungerar.”

 67. Hej! Jag har laddad ned DC++ och följt alla inställningar men får inte fram Publics Hubs? Kan nån hjälpa mig??

 68. Jag tänkte bara informera alla som inte kan få PUBLIB HUBS listor att laddas ned. Med den nyaste fuldc++ (kan gälla dc++ och dc också) så accepteras inte längre adresser som bara slutar på ”.BZ2”. Utan adressen för att få ned en Publichublista måste innehålla ”XML” också.

  Fungerande lista 070127 –> http://dchublist.com/hublist.xml.bz2

 69. VINNY MAKES YOUR DAY !
  Läs efter vad Vinny har skrivit så löser sig allt ;) det gjorde jag + att jag tankade dc++ innan men ändå :P

 70. Hej alla. Måste bara säga att jag SÅ håller emd dg ”orka”. Blir lika trött som dig på alla som frågar vart man laddar ner dc, när det står i inlägget ovan.. Att man inte ens kan läsa först, och fråga sen…:S
  Står helt på din sida, och jag fattar inte hur RUFFE och shorty kan med att hålla på.
  /mvh

 71. Äntligen ett svar som passade mig och löste mina problem Gambit_2K. Min fuldc vägrade få fram public hub list fast programmet fungerade som det skulle när jag loggade in mig på mina favorithubbar. Det var varken problem att söka eller tanka från dem men public hub list vägrade komma fram trots alla mina försök med olika adresser. Den adress du länkade till med ”xml” bara tokfunkade! Tack Gambit_2K!

 72. Vilken är senaste versionen av dc++ och vart laddar jag ner den free :) har version DC++ 0.698 nu.

 73. Heeeeej..

  När jag går in på public hub så brukar det ju komma fram en lista där man väljer hubbar… MEN… inte för mig..ja fattar inte riktigt va d e för ja har användt DC++ förut.. Kan det vara nått med att ja använder en router nu?

  Maila svar tack…

  DjMarre91@hotmail.com

 74. tjena jag får inte fram några hubar när jag trycker på hublist.kan nå säga va ja gör för fel?

 75. Hej som emil säger så funkar inte min public hublist heller har äver provat den som Gambit_2k sa men utan resultat blir fan lätt tokig på detta HJÄLP!!!

  Jag använder mig av dc++ 0.698

 76. hur hittar man hubar vet inte =) så kan ni va så snälla och hjälpa mig plz plz plzp

 77. Jag tror man ska ta en äldre version. Verkar va en bug i den nya, att den inte kan ta hublistorna.
  Ska själv testa byta snart :D

 78. Alright, en lösning för er som inte får upp några hubbar:
  1. Gå in i settings.
  2. Under downloads-fliken, finns det något som heter public hubs list.
  3. Fältet HTTP Proxy ska vara tomt.
  4. Gå in under public hub list, skriv in http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 i filtret, –> refresh.
  Den listan fungerade 070210
  Kör i vind

 79. vad menas med för många referenser till några kernel objekt? Någon tålmodig som kan hjälpa?

 80. Hur fan tar jag reda på vad för TLS jag ska skriva in, läste lite på wiki så jag fattar i princip vad de är men hur tar jag reda på vad de är för siffror jag ska skriva in i den förbannade TLS rutan?! >_

 81. Tjena.

  Jag kör DC++ 0.698, trådlös router DI-624+. Jag har stängt xp:s brandvägg och testat många olika varianter på att öppna portar. Det har funkar förr och jag trodde fram till nyss att jag visste vad jag gjorde. Men nu funkar det inte.

  Jag har kollat lite i mitt norton antivirus 2006 och misstänker att det kan vara det som fular.

  Har någon erfarenhet av den här uppsättningen och kan ni i så fall hjälpa mig så är jag väldigt tacksam.

  Henk

 82. Tjena har samma problem. Jag vet att nån gång innan har public hublist varit tomt när jag startat dc++. Har ju inte varit några problem bara att googla på dc hublist och klistra in någon hublista man hittat och kopierat. Men nu har jag gått igenom kanske 15 eller 20 stycken. ingen fungerar. har haft problemet i några dagar. Men så rätt va det va igår hittade jag en som fungerade. Men idag är det åter inget som funkar. Jag har ingen router eller nått. Bara data slad från bredbands utaget i lägenheten rätt in i datan. brand vägg av. Vad beror det på att det blivit så svårt att hitta fungerande hublistor? Kan mitt program börja bli gammalt eller nått sånt? Det e nog två år sen jag instalerade det.

 83. Sjukt e det. nu 2 sek senare efter mitt inlägg ( det ovan) prövade jag igen och nu fungerar den listan jag fick igång igår igen. kom dock bara upp 6 olika hubbar. Kan ju varit det att jag skrivit i filter ni vet om man letar efter nån särskild hub tex movie eller nått. Dock va det tomt där klickade på krysset några gånger och prövade med data symbolen upp till vänster för hubbar. Kanon nu va listan full. Men det e ändå inte allright eftersom det bara funkar till och från. Funkar dc som det ska för er flesta andra eller? Någon som har nån klok ide?

 84. Jag har installerat nya DC++….fått upp public hub-listan….anslutit till hubbar….men sen nada…. Search verkar inte fungera, inga filer kommer upp även om man söker på de mest uppenbara namn osv som lär finnas. Jag har använt DC++ förut o aldrig hamnat här.
  Säg inte åt mig att googla för jag har inte gjort annat och alla förklarar bara tills dit jag är nu….

 85. Jag är blåst. Hjälp mig.

  Får upp hublista, står att det är 0 shared på alla, och så klickade jag på en hub och då står det ”Den angivna filreferensen är ogiltig.”
  Va?

 86. Heej!..

  Asså nu visas hubbar på public hublist men när jag söker på något kommer det inte några resultat…

  någon som vet vad problemet är?

 87. om ni inte får fram nån hublist så har jag en bra hub iaf. gå in på den o fråga nån där som e inloggad efter en hublist. http://bma.dc-united.se:8888. har inte kollat för jag använder mig bara av 3 hubar hela tiden ändå.
  Lycka till

 88. bara att lägga in den i favoriter givetvis,men om det är nån som inte visste

 89. min hublista funkar men inte när jag säker eftr låtar.. Kan nån säga vilka saker som ska vara ikryssade/valda? Har i kryssat all hubbar åså..

 90. Tja Sofia!!! Hittade inte den infosidan jag letade efter men denna kanske kan hjälpa dig lite iaf..
  Lycka till o så
  aml.abc-network.nu

 91. Verkar bara ha vart Gambit_2K som kom me de rätta svaret, skoj me alla smartasses som dissar folk utan o själva veta hur man egentligen skulle göra…
  tack igen Gambit_2K!

 92. Måste tacka el chef för dennes råd den 10feb jag har suttit och sökt lösningen på min hubblista i timmar men så skulle man bara ta bort namnet i settings….. Teack en en gång.

 93. Tack :) Mebban_30, men ett till problem kom : Ingen hublista funkar nU!?

 94. Hej. jag ska sätta upp en egen dc++ server, men kan inte hitta någon bra klient att använda. Villha tips på vilken som ebäst att använda.

 95. Alltså varför är det ingen smart jävel som SVARAR PÅ FRÅGAN när den ställs hundra gånger:

  Frågan alla vill ha svar på lyder:
  Vad gör man när det står:
  ”Det gick inte göra en anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade det” ?

  Det kan väl inte vara så svårt att svara på det en gång för alla.

 96. Tja!

  Ja jag har samma problem, ingen lista. Men sen är det en annan grej som retar mig. Jag kör ”fuldc 6.79, dc++ 6.98”, o varje gång jag startar dc så går cpu:n till 100%, o datorn hänger sig ibland och det kan ta lång tid innan jag kan börja söka. Jag märker det också att fläkten i datorn börjar gå för fullt när jag kör programmet. Programmet kan även hänga sig mitt under en sökning, ja i stort sett när som helst när jag har igång dc. Vad är det för fel????

 97. Hej! Jag har laddat ner DC++ men har verkligen INGEN ANING om hur det fungerar :O Vet någon något ställe där man kan få nybörjarhjälp med förklaringar till hur allt är? Hjälpguiden i själva programmet är rätt värdelös om jag får säga det själv… Tacksam för all hjälp jag kan få.

 98. När jag söker nåt får jag alltid 60 items förut fick jag flera hundra minst varför?

 99. heeej ! jag har prövaat alla hub adress som står i den här hemsidan men inget funkar .. det står helat tiden att fjärvärdsatorn är ständ:S va ska ja göra.. blir helt galen:s HJÄLP!

 100. WWOAH fan det är fel på mitt dc jag hittar inga hublistor?!?!?!?+1 vettefan vad jag ska göra nu alltså, hjälp vad göra.

 101. Har exakt samma problem. Får samma meddelande på båda mina favorithubbar, och de har ingenting med varandra att göra. Detta verkar ha hänt efter att jag installerat senaste versionen. Vad är det för crap egentligen?

 102. jag får bara upp Det gick inte att göra en anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade det. vad kan de vara för fel??

 103. Jag har alltid använt ancient men efter jag omistallerade xp fungerar de inte ! snälla hjälp mej

 104. tjena.var fan har alla hublistorna tagit vägen.kvittar hur jag gör för jag får ej in dom.har provat nästan alla dc++ men får samma resultat.

 105. tjena igen.om nu dc++ ska finnas så tycker jag fan det ska fungera.kommer inte hublisterna igång snart så kan dom stänga skitet.

 106. Orka Public hubbar brukar ofta gå jävligt segt att ladda från dom och dom är fullproppade med poliser hitta hellre en bra privat hubb

 107. hej jag undrar om någon vet vad man kan få tag i ett program till dc++ så man kan ta alla hubar samtidigt det är lite jobbigt att ta en åt gången?m.v.h. från dj_jocke

 108. FYFAN I HELVETET VAD JAG BLIR FÖRBANNAD!!
  Det står ”Det gick inte att göra en anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade det.” hela jävla tiden när jag försöker connecta vad beror det på ?!

 109. Hej jag undrar varför det inte går att söka det blir ingen anslutning

 110. dc ++
  det går inte inte göra anslutning eftersom måldatorn aktivt nekade till det vad beror det på HJÄLP MIG

 111. Alla ni som upplever att måldatorn nekade er vid laddning av hublistor: det är förmodligen windows jävla brandvägg som ska spela ball och blocka allt.

  Jag har alltid problem med DC++, ett program som är ganska användarovänligt mot folk som inte av naturen är ultra-geeks.

  Mina råd: (riktas primärt till XP-användare)

  1. Stäng av windows brändvägg i säkerhetscentret som finns bland datorns program. (start / kontrollpanelen / säkerhetscenter)

  2. Gå in på DC++ klicka på Settings / Connection Settings /

  Klicka i valet som heter ”firewall (passive, last resort)”.

  Kolla att Outgoing connection settings har ”direct connection” inställt.

  Tryck OK och pröva att ladda hublistan igen.

  3. Går det inte? Kolla att du har senaste versionen och om inte filerna du ska ha redan finns på pirate bay. Där är det mycket enklare. :P

  4. Annars får du svälja stoltheten och ringa din geekpolare som du dragit dig från att ringa från första början. Alla borde väl känna minst en? Kontakta han som spelar mest World of Warcraft.

  Lycka till

 112. okeej ? är ni nooooobbarr lr vad ? längst upp på hela sidan står ju det För den som använder sig av fildelningsprogram så vill jag bara säga att en ny version av DC++ släpptes idag. Det är 0.674 som gäller nu och finns att ladda ner här. Ladda ner! VA FAN SER NI INTE DET??? BLINDA ELLER VAD??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *