Denons nya musikanläggningar

Denon utökar nu sin serie högtalaranläggningar med två nya och stilrena modeller. CEOL (N9) och CEOL Piccolo (N4) heter de, och ska göra det möjligt att streama musik med HD-kvalité.

DENON-CEOL-N4-White-straight-front

Less is more är ett väldigt slitet uttryck som ofta används för att övertyga andra om att det visste inte är så att man inte har råd med det största och dyraste utan för att man föredrar det mindre och charmiga. Men ibland är det ju så, och ofta när det kommer till design.

Och det är ju svårt att säga något annat än att Denons minimalistiska ljudanläggningar vinner på det stilrena.  Att ljudet dessutom ska vara mer än tillfredsställande är kanske ännu viktigare.

De två nya trådlösa mini-pjäserna i Denons serie skiljer sig lite från varandra. CEOL Piccolo är anpassad för den som inte har en stor CD-samling utan föredrar att streama sin musik. Den styrs av Denons Hi-Fi Remote App som finns tillgänglig för både Android och Ios. CEOL kommer utrustad med en traditionell CD-spelare och FM/AM-radio för den som inte vill släppa taget om det något utdaterade men ännu inte retrotrendiga compact disc.

De båda modellerna levereras utan högtalare, och finns i svart och vitt. De går enbart att köpa på Hi-Fi-klubben. CEOL Piccolo kostar 2898 kronor och COEL ska gå att köpa för 4498 kronor, men verkar inte finnas i lagret just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *