Dubsmash låter dig testa om du är lika bra på att mima som Emma Stone

Kanske är det tack vare Jimmy Fallons bejublade inslag i The Tonight Show, men på senare tid har lip sync blivit ett fenomen. Appen Dubsmash har tagit vara på det, och gör att alla enkelt kan spela in och dela sina egna bidrag till mimuniversumet.

Skärmavbild 2015-05-08 kl. 12.34.21

The Tonight Shows lip sync battles har snabbt blivit ett av programmets mest populära inslag, där kändisar som Emma Stone, Will Ferrell och Paul Rudd tävlar i vem som på bästa, roligaste och mest innerliga sättet mimar låtar.

Nu kan man själv vara med i läppsynkgenemskapen tack vare appen Dubsmash, som finns för iOS och Android. Det har givetvis funnits möjlighet att spela in videor själv med musik i bakgrunden tidigare, men Dubsmash har samlat en rad olika ljud i en massa kategorier, och har en inspelningsfunktion som gör det lättare än tidigare.

Appens ljudklippsbibliotek innehåller bland annat utdrag från låtar, kända repliker från filmer och reklamsnuttar. Det går också att hitta inspiration bland andra användare, och det går lätt att dela med sig av sina lustigheter om man nu vill det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *