Etikettarkiv: electrolux

Godaste köttbullarna med julens smaker

Sponsrad Video

Madeleine Landly och Electrolux vill fortsätta tipsa dig om olika sätt att laga mat på. Och den här gånger är det dags att lära sig ta vara på resterna av julmaten för att göra riktigt goda köttbullar.


Fortsätt läsa Godaste köttbullarna med julens smaker

Electrolux lanserar nästa generation strykjärn

Electrolux strykjärn

Electrolux har genomfört en undersökning där resultatet visade på att strykning är en av de minst omtyckta hushållssysslorna. Anledningen till det är bland annat missnöje med slutresultatet och oron över att förstöra ömtåliga plagg. Den nya serien 5Safety från Electrolux är framtagen med dessa saker i åtanke och är skapad för att underlätta vid strykning och hantering av dina kläder.

Fortsätt läsa Electrolux lanserar nästa generation strykjärn

Electrolux Design Lab 2011 – 25 semifinalister klara

Sous-vide Cellcooker

För 9:e året i rad har Electrolux prestigefyllda designtävling Design Lab utsett de 25 bästa koncepten skapade av morgondagens industridesigners. Årets tema ”intelligent rörlighet” har tolkats av studenter från hela världen. Totalt skickades 1 300 bidrag in och av dessa är de 25 mest nyskapande koncepten från 14 olika länder nu utvalda. Australien, Nya Zeeland och Polen har vardera tre bidrag med i tävlingen och Canada, Tjeckien, Frankrike, Sydkorea och USA är representerade med två tävlande per land.

Fortsätt läsa Electrolux Design Lab 2011 – 25 semifinalister klara