Fantastic Four

Fantastic Four
Som säkert de flesta redan vet så är det snart dax för premiären av Fantastic Four. Filmen har svensk biopremiär den nu på onsdag (13 juli). Det har redan släppts ett gäng trailers och nyligen la man upp några nya featurettes. Du hittar hela bunten på Apple – Movie Trailers. Själv hade jag aldrig någon riktig Fantastiska Fyran-period, även om jag läste några nummer då och då. Jag har varje fall fått nöjet att gå på den filmpremiär som är ett par dagar tidigare än den officiella premiären. Återkommer säkert med ett par rader om vad jag tyckte. Här hittar du den officiella sajten för Fantastic Four.

3 reaktioner på ”Fantastic Four”

  1. Efter att ha sett trailern tror jag att det kommer bli stor stor action-effect-skräp med en sådär-bra-berättelse. En film 13-åriga tjejer kommer tycka om eftersom det spelas med snygga, unga killar (som man kan ha som poster på flickrumsväggen), och 13-åriga pojkar kommer säkerligen uppskatta den sexiga, kvinnliga ”action-artisten” (som man kan ha som poster på pojkrumsväggen). Blir roligt att läsa vad du tyckte om filmen. Jag kanske ligger helt fel med min förutsägelse?

  2. Filmen verkar ha väldigt låg status på många amerikanska film-sidor… jag vet inte… känns som det blir tufft att komma upp i en film i X-Men klass. Njeeaa… ge mig Hellboy 2 istället eller kanske American Splendor, för en verkligt intressant serie-tidnings film.

  3. Jag var och såg den igår. Filmen var faktiskt bättre än vad jag hade räknat med, även om det inte är något jag skulle säga åt folk att skynda sig iväg och se. Jag tyckte att många av effekterna var bra, och att det var skönt att man inte hela tiden tog till CGI som så ofta är fallet nu för tiden. Det dök även upp ett och annat småroligt skämt.

    Min Marvel-favorit på film förblir Spider-Man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *