Etikettarkiv: fest

13 roliga prylar för Halloween

Roliga prylar för Halloween

Roliga prylar för Halloween, den skräckfyllda högtid som sedan några år tillbaka firas även här i Sverige den 31 oktober varje år, kan man inte få för mycket av.

Här är en lista med 13 produkter för alla prylfantaster att sätta tänderna i under denna godis- och busfyllda dag, då folk klär ut sig till spöken, skelett och liknande.

Fortsätt läsa 13 roliga prylar för Halloween

Portabel DJ-station

Portabel DJ-station

Portable DJ Station är den ultimata drömmaskinen för alla som brukar förvandlas till DJ Skitjobbig när klockan blir sen. Den portabla anläggningen har ”16 DJ quality effects, including scratching” (tänk vad polarna ska njuta).

Den har dubbla CD-spelare, FM-radio, mixer med equalizer och lite annat smått och gott. Runt 750 kronor kronor får man betala för att leka DJ. I priset ingår även mikrofon och sladd, så att ingen missar viktig information som:
-Vänta, vänta! Lyssna på den här grejen nu då!

(Via productdose)

Party Timer – festlig klocka

Party Timer

Party Timer är en klocka med en display som visar meddelanden baserade på rummets ljudnivå. Partymätaren går från No Party till Atomic Party. För att uppnå den sistnämnda måste den inbyggda decibelmätaren snappa upp en bullernivå på minst 160 dB, vilket kan jämföras med att stå bredvid en helikopter som har motorerna igång.

Party Timer

Du kan se fler bilder på Party Timer här – en produkt som gissningsvis är ett koncept. Prisuppgift saknas. (Via Prylfeber)