Etikettarkiv: foto

Facebook jobbar på Snapchat-liknande verktyg till sin fotoredigerare

Trodde du att dina Facebook-vänners barnbilder inte kunde bli jobbigare? Då får du dessvärre förbereda dig på dåliga nyheter, för Facebook testar just nu en bildredigerare som låter användarna att lägga till roliga texter, knasiga stickers och häftiga filter.

facebook-photo-stickers
Fortsätt läsa Facebook jobbar på Snapchat-liknande verktyg till sin fotoredigerare

Panono – Fantastiska bilder i 360 grader.

Panono är kameran som  tar en bild som inte bara fångar det som finns framför kameran, utan överallt runt omkring dig. Den ger möjligheten till  att ta riktigt häftiga fotografier som fångar ögonblick i sin helhet och ger ett helhetsintryck av hela situationen. Panono kom ut som koncept på internet för ungefär två år sedan och börjar nu bli klar för att massproduceras och skeppas ut till kunder världen över. Panono gör det möjligt för vem som helst att ta riktigt läckra bilder och sedan kunna se sitt 360 graders-foto på en tablet, dator eller smartphone.

Fortsätt läsa Panono – Fantastiska bilder i 360 grader.

Stiliga designväskor för digitalkameran Canon IXUS

Canon IXUS-väska

Canon IXUS är kameran för den mode- och designintresserade fotografen och när IXUS fyllde 10 år 2010 introducerade Canon en tillhörande designväska. Nu lanseras den i två förnyade modeller. Väskorna ska kännas som en snygg accessoar snarare än en vanlig kameraväska. Bakom designen för förra årets succémodell och för de två nya väskorna står Cajsa Bratt.

Fortsätt läsa Stiliga designväskor för digitalkameran Canon IXUS