Etikettarkiv: grill

Grilla inne något som kunde passa er?

Vi svenskar har alltid varit inne på det här med och grilla väldigt mycket och kollar du ut över svenska villa trädgårdar på sommaren så är de helt belamrade av grillar och grillmästare. Jag tyckte det var ganska intressant nu när jag såg att inomhusgrillar börjar bli lite populära på den internationella marknaden och att det kanske är något som kan uppskattas av oss svenskar? Tror ni att vi skulle vilja ta med oss grillen in även på vintern eller har vi fått nog av allt grillande under sommaren och tycker det är skönt med lite väntan medan snön lägger sig över taken.

Fortsätt läsa Grilla inne något som kunde passa er?

Hopfällbara bestick för utflykten

Hopfällbara bestick

Om du nu slår till på Grilliput Camping Grill eller någon annan portabel grill, vad kan du passa bättre än att ha några hopfällbara bestick i ryggsäcken?

Hos Brunton finns dessa hopfällbara ätpinnar med tillhörande fodral. Man hittar även en hopfällbar ”skeffel” – sked och gaffel i ett:

(Via acquire)

Ultraportabel grill för utflykten

Grilliput Camping Grill

Det har skrivits en del om portabla grillar på Smidigt tidigare, men Grilliput Camping Grill tar ändå hem priset som den minsta hittills. Det är lite ”fusk” på så sätt att du måste se till att hitta en stenhäll eller liknande att lägga kolen på, eller genom att införskaffa en hopfällbar Fire Bowl (kan även köpas i ett och samma paket).

Fortsätt läsa Ultraportabel grill för utflykten