Hyllade podcastappen Overcast är nu gratis

Den är ofta benämnd som den bästa podcastappen till IOS och nu blir den mer tillgäng än tidigare. Hela versionen av Overcast går från att kosta 49 kronor till att bli helt gratis.

overcast

Overcast har tidigare funnit som gratisversion, men då men bara några av funktionerna som fullversionen för 49 kronor hade. Nu släpps den alltså helt fri. Appen har av många, framför allt i USA, hyllats som den bästa podcastspelaren för IOS, och nu får alla som vill testa den chansen att göra det.

Overcast har en funktion som skiljer sig från de andra podcastapparna. Den justerar nämligen ljudnivåerna automatiskt, så att rösterna hörs bättre. Den tar även bort onödigt långa pauser.

Appen är skapad av Marco Arment som tidigare varit med att grunda Tublr och Instapaper. Han skriver att endast 20 procent av de som använde Overcast 1 valde att betala för hela appen, vilket han tyckte var synd. Det är därför han nu släppt Overcast 2.

Den nya versionen gör det också möjligt att streama avsnitt istället för att behöva ladda ned dem. Dessutom kommer den med en nu funktion kallad Kapitel, och de som har Iphone 6S eller Iphone 6S Plus kan även använda 3D Touch för genvägar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *