iZettle förverkligade drömmen för 6 småföretagare

Sponsrad video

Under sex dagar i oktober hjälpte iZettle sex av Storbritanniens allra minsta företag att öppna upp varsin butik på en av Storbritanniens allra populäraste shoppinggator. En butik, sex premiäröppningar och sex stängningar under sex dagar – i hjärtat av London. Kolla in iZettle-stuntet som över en natt förverkligade sex småföretagares största dröm.


Det blir allt svårare att överleva som småföretagare. De populära shoppingstråken runtom i världen domineras av gigantiska företag med stora plånböcker. De mindre aktörerna får kämpa hårt för att slå sig fram. iZettle vill påminna småföretagarna om att även de globala företagen på Oxford Street en gång har varit små.

För att visa att iZettle står bakom småföretagen i deras kamp om att bli stora gjorde de något som ingen någonsin gjort förut – de lät sex av Storbritanniens allra minsta företag öppna upp varsin butik på Storbritanniens allra största shoppinggata. Under 12 timmar.

Varje natt slet man hårt för att bygga om och skräddarsy butiken utifrån varje företag. Väggar revs, golvet lades om, skyltar åkte upp och ner, inredningen byttes ut – iZettles betalningslösning var det enda som var det samma. Under sex dagar bjöd man in till sex storslagna premiäröppningar och sex storslagna stängningar i en och samma butik. Folk hade möjlighet att upptäcka ett nytt, spännande företag varje dag.

Det blev inget annat än en succé. Butiken svämmade över av människor, det snackades om det överallt och responsen var fantastisk. Och viktigaste av allt, de sex småföretagarna var med om något de tidigare bara kunnat drömma om.

iZettle

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *