Etikettarkiv: Julklappstips

Julklapp till mor

Det är inte bara årets julklapp till mor utan har även utsetts till årets julklapp 2013. Vi talar givetvis om råsaftscentrifugen. En apparat som färskpressar din egen juice och går väl in i den tydliga hälsotrend man har kunnat se hos svenskar de senaste åren.

Centrifugen river frukten/bäret i små, små bitar med hjälp av roterande knivar. Småbitarna slungas sedan  mot sidorna av en centrifug. Genom små hål i centrifugväggen sipprar sedan saften ut och ner i en behållare.

En råsaftscentrifug går på ungefär 500 kr och finns att köpa i de flesta butiker som säljer hushållsapparater eller välsorterade matbutiker.

Julklapp till flickvännen

Tiden är inne för att hitta de bästa julklapparna. Det svåra är dock att hitta något originellt som fortfarande blir väldigt uppskattat. Vi på smidigt har tagit fram några prylar som vi tycker är givna under granen denna jul.

Smink är en vanlig julklapp och kanske inte så originellt i sig. Men vad händer när man blandar teknik och smink. Jo man får ett läppglans med inbyggd LED-lampa och spegel för de gånger då du behöver lite extra ljus vid applicering. Pure illumination är en smidig julklapp som inte gör alltför stora hål i plånboken. Läppglanset finns i flertalet olika färger och går lös på $11 från amazon.

Samma variant finns även av märket New CID. Deras variant går på 184 kr och här hittar du deras hemsida.