Köp och sälj hantverk

Bagel the beagle

Etsy är en ny sajt där folk kan köpa och sälja i stort sett vad som helst, så länge det är handgjort. En svensk version av denna idé skulle säkert vara uppskattat av många.

17 reaktioner på ”Köp och sälj hantverk”

 1. Visst skulle det vara uppskattat med en svensk Etsy, Cut+Paste(www.cutxpaste.com) eller dylikt där ”indie-hantverkare” kan sälja sina prylar! Jag funderade ett tag på att starta en sådan sida, men jag insåg att det skulle ta alldeles för mycket tid eftersom jag redan har en heltidssysselsättning. Någon annan som är sugen?

 2. Det vore mycket uppskattat! Jag besöker i stort sett dagligen Etsy. Cut+Paste hade jag inte seet tidigare. Tack för tipset! Ligger i mina favoriter nu. :)

  Hoppas som sagt det dyker upp något liknande på svenska…

 3. Hej Hej!
  I dagarna har webbshopen Händigt.se – en ny marknadsplats för svenskt hantverk haft premiär. Kolla gärna in den på http://www.handigt.se. Jag har saknat en svensk motsvarighet till bl.a Etsy och jag hoppas att http://www.handigt.se kan vara ett bra alternativ.

  Tyvärr finns det inte så många produkter till försäljning ännu, men jag hoppas på att det snart fylls på.

  Med vänliga hälsningar

  Johanna Hansen
  But’fly hantverk och design

  http://www.butfly.se

 4. Hej allihopa!

  Tur att jag slirade förbi den här sajten. Massor med bra tips på sidor som jag letat länge efter!
  Tack, tack!

 5. Jag söker mig vidare på denna adress…..
  Har ingen egen hemsida, har ingen egen webshop. Sitter bara med en massa pärlbroderier som jag undrar hur jag ska bli av med. Kan man möjligen hitta någon som är intresserad här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *