Etikettarkiv: lg

LG 55 tums OLED finns nu i svenska butiker

Sponsrad video

LG presenterar sina första OLED 4K TV-apparater i Sverige. En revolution i bra bild för hemmet. Tekniken som innebär böjda TV-apparater med mycket hög upplösning kan hittas hos din närmsta LG-återförsäljare och finns för nuvarande i en storlek på 55 tum.

Sponsrat inlägg

Polaroid visar upp ”billiga” 4k tv-apparater på CES

Företaget Polaroid har såhär några dagar före CES i Las Vegas gått ut med att man kommer visa upp ett gäng nya tv-apparater med 4k-teknologi. Tv-apparaterna kommer ligga från allt mellan 32″-69″ och ska enligt företaget starta på ett pris på 999$. Detta gör att de ligger långt under konkurrenter som Samsung och Sony när det gäller tv-apparater med 4k-teknologi.

Fortsätt läsa Polaroid visar upp ”billiga” 4k tv-apparater på CES

CES 2014 – Vad kan vi förvänta oss?

Las Vegas CES (Consumer electronics show) är namnet på den stora teknikutställning som hålls årligen i Januari. Det är platsen för alla de stora företagen att visa upp vad som kan väntas av dem det nya året. Årets upplaga inträffar den 9 januari och ryktena om vad som kommer visas upp är många. Hoppa vidare för att läsa mer om vad som är de hetaste ryktena!

Fortsätt läsa CES 2014 – Vad kan vi förvänta oss?

Googles nya Nexus 5 med KitKat till Sverige i mitten av November

Google har släppt sin nya Nexustelefon. Nexus 5 släpps med det nya operativsystemet KitKat och den stora skillnaden mot tidigare telefoner i serien är att den är lättare, tunnare och snabbare. Nya operativsystemet KitKat kommer även det med en del förbättringar. Ett smidigare bildbehandlingssystem, bättre sökfunktioner och ett smidigare sätt att hålla koll på telefonens minne.

Fortsätt läsa Googles nya Nexus 5 med KitKat till Sverige i mitten av November