Logitech har släppt sin första produkt under Logi

För en dryg vecka sedan lanserade Logitech sitt nya varumärke Logi som ska fokusera mer på design och snygga produkter. I dag presenterades de första Logi-prylarna. De är en serie av skal och fodral till Ipads.

Logi_BLOK_shell

Logitechs nya färglada profil har fått sina första produkter. I skal- och fodralserien Blok finns tre modeller som passar till Ipads. De är raka hörn, till skillnad från de flesta andra som brukar ha rundade hörn. Det ger ett spännande utseende, och bättre skydd.

Serien består av tre modeller. Logi Blok Protective Shell är ett skal med skärmskydd för Ipad Air 2 och Ipad Mini. Det finns i färgerna svart, rödviolett och blått, och kostar 449 kronor.

Logi Blok Protective Case passar Ipad Air 2 och har ett inbyggt stativ så att man kan ställa upp och vinkla enheten. Fodralet skyddar dessutom mot repor när det är stängt. Färgalternativen är precis som Shell, och den här modellen kostar 749 kronor.

Dessutom släpps Logi Blok Protective Keyboard Case, som har ett inbyggt tangentbord. Det är tråkdlöst och går att ta av. Fodralet kommer också med ett stativ, och finns i svart och blått. Det kostar 1 399 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *