MSN Messenger 7.0

En ny version släpptes igår av MSN Messenger. En rejäl uppdatering från 6.2 till 7.0. Men dom har fortfarande inte gjort så att man kan ändra i sin kontaktlista och anpassa namnen efter hur man själv vill att dom ska synas. Men så har Skype och det har dom haft länge också. Skype kommer med nya uppdateringar och förbättringar hela tiden, och IP-telefoni, chat och fildelning är ju krypterat vilket känns bra.

Postat av Peter

378 reaktioner på ”MSN Messenger 7.0”

 1. Hej jag har ett problem att jag vill ta bort 7,5 messenger och jag vill bästa göra 7,0 msn messenger , men jag försöka svårt hitta att jag har ändra gamla namn lars-peterjohannessonamsn.com att jag har ny säkert lars-peter@msn.com idag. hör av dig.
  Mvh lars-peter.

 2. Hej jag kollade hitta ta bort 7.5 msn idag, men jag blev nöjd tagit med 7.0 msn idag. Därför jag hade lagat nya namn lars-peter@msn.com och lösenord **** nu . det jag försökte hittade svårt säkert 7.0 msn och säkert nya namn . Det konstig långsammare stäng msn messenger.
  hör av dig.

 3. Hej Lars-Peter,
  du har förhoppningsvis förstått att Smidigt.se är en blogg som bara tipsade om MSN Messenger. Smidigt har annars inget med MSN att göra, gå till http://www.msn.com för den officiella sajten!! Dessutom är det ingen bra idé att lägga ut sitt lösenord för alla att läsa. Tur att Smidigt redigerade bort det! Byt lösenordet ändå och håll det hemligt!!!

 4. Jag har problem med att min syrra instalerade det nyaste msn medans jag ville ha kvar det gammla 7.5…hur gjör jag någon som vet..

 5. ja instralerade den nyaste verisionen men nu funkar den inte. så ja vill ha MSN 7.5 …ja vill ha tillbaka den gamla verisionen

  elr hu man nu stavar de…

 6. Jag håller med om att MSN typ Beta 8.0 suger. Tips: installera inte ^^ det är typ buggat. som tur var hade jag kvar gamla 7.5 (ftw) installationsprogram på datorn ;P så jag behövde bara installera om det :D xD (den här kommentaren var inte till någon nytta alls xD)

 7. hej.ja undrar hur man tar bort msn 7.0 den är gör bra men ja loggar in atomatiskt hela tiden även fasst ja har tryckt så att ja inte gör det.kan någon hjälpa mig att så att ja kan ta bort den..SNÄLLA.. ja ber er. =) tack på förhand

 8. ja har skirivit förut.men ja heter på msn hannahallqvist@hotmail.com !!!! kan någon hjälpa mig att ta bort msn 7.0.. ni kan läsa mer på det andra brevet ja skrev..adda mig för att säga hur man tar bort det.för ja hittar ingen sida som ja förstår hur ja tar bort den..=) tack på förhand. SNÄLLA HJÄLP MIG…!!!

 9. jag vill kunna ladda hem msn messenger 7,5. men de går ju inte. jag måste ha de för jag kmr inte in på min windows live messenger. =o jag har inte kunna kommit in på 6dagar. de är så jävla dåligt.!=o

 10. den nya live messenger 8.0 e så jävla dålig för man kommer inte in nu för min gateway e typ offline men innan så gick det bra att logga in men nu e det cp vill ha gamla

 11. Allså kan nån hjälpa mej??? min syrra tog den nyast msn och det suger:(( så jag tog bort den men jag hittar inte där man kan hämta den gamla éller den e ju inte gammal men det e 7,5 lr så e det 7,5 veet inte riktigt men jag känner mej mäst hemma med den..:) allså det e den där som det e lite rundare modell allså den näst nyast bara snälla hjälp mej att hitta den:)

 12. Hejsan. Jag laddade ner det nya msn messenger live och alla mina kontakter försvann och när jag la till dom igen så visar dom bara offline. Helt skumt. Jag undrar om det är någon som vet hur man får tag på de gamla msn versionerna?
  /Stéphanie

 13. Tjena;) asså igår så när jag kom hem, så kom det fram en sån skylt att den nya versionen av msn har kommit,och om jag inte laddaer ner den så funkar inte msn. så jag ladda ner den, sen så när man ska logga in så står det ”Der här programet kunde inte startas eftersom WINHTTP.dll inte kunde hittas.Det här programet kanske kan rättas till genom att du installerar om programet” & så laddade jag hem det igen asså typ så 10 ggr! sen så instalerade jag om datan, sen i morse, så funkade de inte då heller! Vad e problemet?:/

 14. Jag installerade den nya versionen av msn, dvs 8.0. Efter det startade inte min dator. Det står bara välkommen på skärmen och sen händer det inget mer. Tur att man har gjort en Norton Ghost backup så att man får tillbaka den gamla versionen. Annars finns den att ladda ner på DC++.

 15. Hejsan !
  För mig går det inte att använda msn BETA! Jag har gjort det ett tag men nu går det inte längre ! Vad ska jag göra ?
  Jag vill också installera msn 7.5 eller 7.0 , hur gör jag ?
  Snälla svara !

 16. Jag håller me Hanna ! Min gateway är åxå offline och massa shit! vad är det me nya msn 8.20 BETA!?!?!?!?!?!
  Jag vill ha tillbakaa den gamla msn ! 7.5

 17. tack så jätte mycke för att du skrev var man kunde ladda ner det.. du är underbar:D peter:P

 18. HJÄLP MIG!
  Jag laddade hem 8,0 för ett tag sen , men nu kommer ja inte in på min MSN alls:S jag vill ha tillbaka 7,5. Hur gör jag ? 8,0 suger juh! hmm. snälla hjälp mig.

 19. HJÄLP!
  Mitt msn har inte funkat på flera månader och det går inte att gå ut på msn.se, jag har försökt att ladda ner från andra sidor men inget funkar vad ska jag göra??

 20. Om mam vill ta bort MSN 8.0 så går man in i kontrollpanelen i startmenyn och därefter klickar man på ”Lägg till eller ta bort program” Bläddra i listan tills du hittar MSN, markera sedan MSN och välj ta bort. När du tagit bort MSN 8.0 så installerar du MSN 7.5. Länken vart man laddar hem MSN 7.5 finns i kommentar nr 21 högre upp på denna sida.

 21. jag vill ha tillbaka 7.5 men jag hittar den inte någonstans, jag har försökt med sidorna som ”pETER” har lagt upp, men det funkar inte, live messenger suger ! jag kan inte logga in mer. !! varför göra en messenger som inte funkar

 22. Vet någon hur man byter tillbaka från live messenger till 7.5 ? live messenger funkar inte :/

 23. Vad har hänt med msn 7,5? den finns ju inte alls och 8,0 suger verkligen…*suckar* den msn som funkar är ju bara 6,2 vilket suger mycket mer

 24. Tjenare;)

  Asså när jag laddade ner nya msn 8.0 så kundde jag logga in typ 17 gånger men nu så funkar det inte=/:( jag har tässtat flera 100 gånger men´det funkar inte men syrra & Brosa kan logga in men itne jag vet någon vad problemet är?

  P.S har du inte laddat ner nya msn så skit i det det är bara BAJS & lite skit;)

  herrå

 25. Hello ;)

  Jag laddade ner den nya msn 8,0
  Den suger,, alla mina kontakter försan bara ,jag viste inte ens vad ja skulle göra..

  Med din hjälp Peter fick jag tillbaka 7,5 ;D =)
  Tack Peter du e bäst !

 26. 8.0 suger. jag vill ha 7.5 tillbaka:D fast det går ju inte att ladda hem nånstans

 27. hej jag ladda ner den nya msn 8.0 och när jag skulle logga in då gick det inte att öppna 8.0 så snälla hjälp mej att hitta 7.5 snälla

 28. Herregud, hur gamla är folk här? Ni stavar lika bra som när jag gick i årkurs 2.

 29. asså min msn funkar inte på 8,0 kan ni hjälpa mig att få fram 7,5 please!!!!!!!!??????

 30. asså på 8,0 funkar bara min lillebrors msn men min funkar inte kan någon hjälpa mig please snäääääääääääääääääääääällllllaaaaaaaaaaaa!!!!!!??????

 31. Hallå nu är jag jävligt less på detta..varför funkar det inte att gå in på windows live messenger??!!
  hur får man tillbaka msn messenger 7.5?? svara snälla

 32. Hejsan! HJÄLP..! Hur laddar jag hem 7.5 igen? jag vill inte ha 8.0 den suger verkligen! jag vill ha 7.5! Hur får jag tillbaka den ?

 33. gud, msn 8,0 suger :| jag vill ha tillbaka msn 7.5! hur får jag tillbaka den?

 34. Jag har laddat ner den nyaste msn o tog nyss bort den för jag vill ha den gammla 7.5 men jag vet inte hur man laddar ner den för jag hittar inte den, hjälp mig jag vill ladda ner den idag :(

 35. Jag kommer inte in på den nya jävla live messenger! finns det ingen 7.0 elelr 7.5 å ladda hem mer eller? jag kan inte gör nånting för såfort jag ska gå in på 7.5-ikonen så blir det live messenger! =@ Nån som vet hur jag ska göra?

 36. Hej ! Jag har laddat ner den nya msn för ngn vecka sen . men det går ej att logga in ! Jag vill ha tillbaka 7,5 . hur gör jag ?

 37. tack så mycket… äntligen fick jag bort 8,0…. 7,5 är den bästa vertionen…. mvh woody

 38. Den nya är verkliga urkass. De första dagarna fungerade den perfekt, men nu kan jag inte avnvända visningsbilder… jag har avinstallerat och installerat om igen nu så många gånger att jag tror jag snart har slitit ut hårddisken, men inget fungerar! :(

 39. hej jag vill ha tillbaka min msn som är dvs msn 7,5 för att jag laddade ner den nya msn 8,0 och den ser ut så tråkigt och mina kontakter gick bort.

 40. jag ladda hem den nya 8,0 den suger! jag vill ha tillbaka 7,5 men nu har jag bara den första msn messenger som gjordes.

 41. fan, msn 7,5 funkar ej längre. när ja installera 8.0 o den inte funka ville ja ha 7,5 tillbaka. det hände nåt med datan . fan :( det står nåt om brandväggen elr åt sånt. nån som kan hjälpa? snälla…

 42. windows live messenger e ju helt damp i huveT :O
  installerade de nyss o två tredjedelar av min kontaktlista var bara borta?! w00t

 43. JAG VILL BARA TACKA LINDA SOM LÄNKADE EN SIDA DÄR MAN KUNDE LADDA NER 7. 5 /IGEN ) TUSEN TACK :D JAG HAR NÄMLIGEN LETAT SOM EN GALNIG.

 44. hejhej jag vill ha tillbaka msn 7.5 8.0 suger alla min kontakter är borta och det funkar bara att logga in ibland så snälla nån länka mej en sida där man laddar ner 7.5 igen plzzz

 45. Hejsan jag skulle gärna villjaha tebaka det gammla \”Msn Messenger\”Men hur gör man ?

  Är de nån som vet hur man får tillbaka de gammla Msn Messenger ?

 46. Wohoooo man kan bara älska 7.5 versionen..Tack Peter för denna sidan…Avvaktar nog allt med den nya tills dom får den att funka bra inte sunkig som nu…:=(

 47. Hoppas nån kan hjälpa mej med det här.. jag har den nya versionen av msn (8,0) varje gång jag loggar in så står det ”på grund av anslutingsproblem kanske dina ändringar inte aktiveras på andra datorer som du använder” det är inget fel på mitt internet den funkar som det ska.. nån som vet varför det står så?

 48. Hej

  Jag tycker den nya e lite dålig,man kan inte logga in så många som helst för det står då måste skriva ngt unikt för att kunna logga in igen nya kontakter… Det e mycket dåligt + att ja kan inte ta in de som e utanför online sidan utan e blockade o ja kanske vill ha ngn i min msn igen o då går de inte logga in den igen,det jick me den gamla msn som var mycke mycke bättre…. de e många me mej som känner sååå + ja e ingen data nörd men vill kunna snacka me mina polare som bor 25 mil bort från mej så de e lite smått jobbbigt att inte allt funkar som det skall… Snälla ber er jör ngt åt de o kanske så att de som vill ha den gamla msnen kvar kan få ha den kvar men kanske även har den nya ändå el tvärtom… ja jorde igår en ny msn men den e borta el funkar inte men när ja ska gå in på min gamla o logga in personer som har jett mej sin msn till mej då kan ja inte se om de e online el se bild som de har i lilla rutan ok så jör ngt åt detta fort o inte vänta me det som vanligt ok ha en bra da till er alla från mej Eduardo G

 49. Min brorsa installera de nyste msn, och nu vill jag ha 7.5 tillbaka, hur gör jag ??

 50. Windows Live Messenger är ju fan bara skit! Alla kontakter försvinner ju =O tacka vet jag för Msn Messenger 7.5! MYCKET BÄTTRE!!

 51. nån som vet varför alla kontakter försvinner på den nya msn??? vad kan man göra för att få tillbaka de??

 52. Jag har laddat ner Widows Live Messenger, från början så har jag kunnat logga in, men nu har jag inte kunnat logga n på kanske fem dagar. SKIT TRÖTT PÅ DET. och det går ju inte ladda hem 7.5 nu :/

 53. hej! jag har installerat den nya windows live messenger, men när jag installerade d så raderades de flesta av mina kontakter. vf blev d så?
  MVH Gezelda

 54. hej jag har 7,5 msn men vill ha tillbak 7,0 men det går inte och ladda ner de.. varför då?

 55. vrf funkar inte mitt msn er jävla pukon vill ha te baka mitt msn 7.5 fatta det msn annars jävlar
  och det ska funka me

 56. jag har installerat den ny verisonen av msn men jag vill installera den gammla msn 7.5 hur gor jag?

 57. men alltså människor… läääääs inläggen. Det är postat mängder med meddelanden där det står var ni laddar hem 7.5:an.

 58. Hej,
  Jag tog bort Msn Messenger 7.5 och skulle ladda ner det igen (det var lite strul med den).
  Vet du nån sida som man kan ladda ner 7.5, för jag vill inte ha det senaste messenger.
  /Andreas

 59. jag hatar också den nya msn messenger 8.0 :S det går verkligen inte att få tillbaka det gamla 7.5 :(

 60. jag har ett problem, nån som vet hur man laddar ner MSN 7.5 ? Snälla, nån snäll person som kan hjälpa mig ?

 61. AAAAAAAAAAAHhHH..ja e trött på den där live 8,0..man vill ju f*n logga in men NEJ!!..de går för alla i familjen förutom ME… ja vill ha 7,5 TBX:: NNNNNNNNNNNUUUUUUUUUU

 62. Jag vill att du skickar till mig den nya messenger för hotmail,för att jag försökte många gånger och gick inte så du snäll och hjälp mig med detta att du skickar till mig den nya och moderna hotmail messenger utan kostand nedladdad och klar till min e-mail så jag kan öppna direkt tack.Jag väntar på dig nu så fort du kan.

  MVH
  ZINA

 63. Jag skulle bara vilja tacka dig Peter, enormt mycket !!! Du har räddat mitt liv !
  Tack än en gång

  Pusshaj

 64. snälla, jag behöver hjälp!
  jag laddade ner den nyaste msn messenger igår, men jag vill inte ha kvar den, jag vill ha tillbaka msn 7,5 men jag kan inte hitta vart jag kan ladda ner den.
  snälla hjälp mig!

 65. åhh! det var visst inte jag som hade problem med och hitta msn 7,5 igen. den där nya skiten är helt värdelös! jag letade i flera timmar igår utan resultat. men nu ÄNTLIGEN får jag tillbaks den gamla!
  TACK PETER en än gång!
  du räddade mitt liv!

 66. jag vill ha msn mesenger 7.5 men hittar det inte. Vart skaffar man det egentligen?

 67. hej jag har laddat hem 8.0 och nu tog jag bort det och då har jag bara den jätte gammla msn kvar och jag ivll ladda hem msn 7.5 hur gäör jag ?

 68. hej har ett problem. tog nyss hem nya msn live 8.0 men kan inte använda det med mitt konto. har 2 msn konton. med det ena kan jag använda på 8.0 men inte mitt andra konto som jag nu använder. någon som har ett förslag ?

 69. hej,
  problemet att jag hade msn 7.5 nyss men kan inte använda den längre och jag gillar den.Jag vill ha tillbaka den.snälla någon hjälpa mig.

 70. Heeej! jag hade 7.5 från början och sen installerade jag 8.0 så jag undrar om alla smileys kommer förvinna om jag avinstallerar 8.0 nu och sedan installerar 7.5? eller om någon vet nått sätt att få tillbaka dom om de blir så? snälla hjälp mig.
  8.0 är SKIT

 71. fartifrån kan man ladda ner MSN Messenger 7.5 när man har tagit bort 8.0?

 72. Hej!
  jag undrar hur man byter lösen ord för det är vissa ut av mina vänner som loggar in på min msn utan att fråga så jag skulle vilja ha ett nytt lösenord som bara jag vet om.

 73. Kan någon hitta vart man laddar ner MSN Messenger 6.2 på svenska. Vet inte vart den finns och har letat länge, tacksam för svar!

 74. Hej! Jag skulle vila installera msn 7.5 el 7.0 men den enda man kan ställa in nu är live o vill inte ha den. vart kan man få tag i inställningarna till de andra?? letat o grejjat men hittar inte. TACKSAM FÖR SVAR för vill ha msn på datorn halva nöjet liksom. hör av dej! mvh jessica ps har ett hotmail konto ocså.

 75. Varför går det inte att instalera 7.5 ? Jag har tagit bort 7.0 från min data men det funkar ändå inte :(

 76. Hej allihop! Finns inte MSN Messenger överhuvudtaget längre? Jag försöker ladda ner det, men då kommer jag hela tiden automatiskt till WINDOWS Live Messenger… Någon som vet?

  Jag har MSN Messenger installerat på en annan dator, går det att kopiera programmet därifrån? Hur går jag tillväga då?

 77. Hej!
  Mitt Windows Live messenger funkar inte ;( När jag trycker på ikonen på skärmen så står det:
  Det här programmet kunde inte startas eftersom WINHTTP.dll inte kunde hittas. Det här problemet kanske kan rättas till genom att di installerar om programmet.
  Men när jag installerar om programmet och ska logga in så kommer smma sak upp igen.. och min hotmail funkar och det jätte gamla msn men jag vill juh ha det jag harmen vad ska jag göra för att det ska funka?? ;)

 78. jag vill gärn få reda på hur man byter lösenord för det är nån som lågat in på min msn ochskrivit att jag hatar isabella= bästa vän

 79. Jag har ett väldigt stort problem. Jag kan inte logga in på msn överhuvetaget. Det har vart så ända sen i vintras. Det kommer upp en ruta om nått felsök och reparera och sånt :/ Hur ska jag göra för att kunna logga in?

 80. Asså nya msn suger ju,funkar ju inte alls =S
  Laddade hem den o då försvann 7.5 o då kunde ja inte komma in på msn bara för ja hade den nya =O
  Har läst att många haft problem med den nya så nu håller jag mej nog f*n till den gamla 7.5..den funkar ju iaf..Ville bara säga..TACK NI UNDERBARA SOM SKICKADE LÄNKEN TILL 7.5 SÅ JAG KUNDE LADDA HEM DEN IGEN,TACK SÅ JÄTTEMKT =D

 81. hejsan, jag vill ha tibax den gammla msn 7.5 och den går inte & ladda ner, måste jag ta bort beta först ? & vad gör jag sen, det står ändå bara att det finns en ny messenger men den gammla finns inte att hitta`?

 82. är det någon som vet hur man skaffar en @msn.se account? om någon kunde göra en åt mig och skicka användernamn och password till mig så skulle det vara snällt

  mvh Khalid

  /min email är and1_man_16@hotmail.com

 83. tack så mkt Äntilgen har jag tillbaka min msn!7.5:P Tack 8.0 var svin dålig å då säger jag det väkligen>!!

 84. Peter , Jag provade länken du skicka men det finns ingenting att ladda ner på den .. skulle va glad med svar eftersom ja bara sitter vi gamla msn :) mvh Johannes

 85. Hej!
  Jag hade det msn som kom innan BETA, jag testade att laddar ner det nyaste, tror det är 7.5, men jag gillade inte det, och nu kan jag inte hitta det jag hade innan igen. Någon som vet var man kan hitta det?

 86. Hejjsan. Jag var tvungen att formatera om min dator & allt på min dator försvann , jag vill ha msn 7,5 men hittar inte de ngnstans = / . Hjälpmej ngn ? =)

 87. Hejsan! jag har problem med nya msn! det står att jag är offline för alla andra! hur ska jag få bort de? =/ har provat ladda ner om på nytt och grejjer! har provat logga in och ut men de verkar inte hjälpa! hmm vad är det som är fel? :S kan man inte få tillbaka gammla msn på nått sätt?

 88. hejsan jag har msn windows Live Messenger ok jag måste byta lösenord för åmin komipsar vet ce och jag vet inte hur man byter

 89. Heeej!
  Vad glad jag blev över att inte det bara var min nya msn som inte fungare. Letade igenom hela datorn efter virus och grejer fann inget! :D AHH !

 90. Min syster tog bort den gamla och la den senaste msn som suger!!! Jag hittade den gamla här lätt som en plätt efter mycket svett å tårar. Men jag fattar inte varför alla skriver å frågar efter den hundra gånger om, när man ser den så lätt!!!
  Oh well, nån gång fattar väl folk!! hahaha
  kärlek!!

 91. Kan man ta bort sin egna msn ? please hjälp mig, annars blir jag beroende….kram/Nea

 92. hejj jag hatar detta nya msn alla mina kontakter togs bort och vill ha tillbaka dom allihopa nu blir jag så ledsen för vissa kontakter var jätte betydelsefulla… hoppas att ni kan fixa tillbaka gamla msn annars dör jag…. vilken stor besvikelse trodde man att detta skulle vara bra och så suger det så mycket som det gör fy faan…. mvh senjjorita

 93. Hej!. Jag har som många andra fått problem med msn 8.0. Nu skulle jag var tacksam om jag kunde få hjälp att få tillbaka 7.5

  Mvh Josie

 94. Jag blir så trött på det nya msn live.. kommer aldrig in nu för tiden.. vill ha ner 7,5 får ju aldrig ner det.. Sluta be folk att ladda ner det för det suger..

 95. Heej.. =) Jag undrar varför min nya windows msn messenger inte funkar längre vi har letat igenom hela datorn ifall vi hade virus men det hade vi inte så jag undrar vad felet är???

  TRÅKIGT ATT VARA INNE PÅ DEN GAMLA MSN.. :(

 96. Hej jag vill gärna ha msn messenger.
  Min fru har det och jag tycker det funkar bättre än hotmailen . för det går mycket fortare att skicka meddelanden . vad ska jag göra för att jag också ska få ett eget msn messenger?
  Snälla maila svaret till min hotmail adress snarast

 97. Hej!
  Jag vill ha alal msn så vänner kan gå in när jag e me dom för det e ej roligt för dom att jag sitter och chattar dom får sitta och glo bea min vän t.ex har alla det har alla jag vet så kan jag få tillbaka dom och min nya msn?

 98. heej…asså jag har int bredband å sku villa ha msn 7.0-8.0 men jag vet int var man hittar dt så hur laddar man ner dt UTAN att dt ska ta så lenge

 99. Hej ville bara seja att peter är bäst som komm på hur man installerar 7.5 an igen!!!

 100. Hej!

  Jag kan inte avinstallera den windows messenger och det är jätte irriterande! det är bara att klicka på msn loggan uppe i hörnet såå loggas jag automatiskt in. Den kräver inte änns lösenord. Och när jag skulle avinstallera på kotrollpanelen/ta bort lägg till program såå fanns det inte där. VAD SKA MAN GÖRA FÖR ATT FÅ BORT DE.

 101. För att få bor Windows Messenger går du in i ’Kontrollpanelen’ och ’Lägg till/Ta bort program’ och sedan ’Lägg till och ta bort Windowskomponenter’. Därefter bockar du av Windows Messenger som finns längst ned på listan.

 102. hej!
  jag har en fråga angående msn 7.5. jag loggas in och ut hela tiden och kan inte komma på varför. någon som har något förslag på vad som kan vara fel? förmodligen har det väl med anslutningen att göra, vet dock inte hur man kan fixa det. alla tips uppskattas!

 103. Hej! Detta var ju en toppensida!Jag har inte hunnit läsa igenom alla inlägg här MEN är det någon mer än jag som har försökt ladda hem nya MSN Live Messenger och sedan inte kunnat starta det? Installationen gick bra men sen kunde jag som sagt inte starta det. Sen hade jag ett rent helvete med att första försöka avinstallera och därefter försöka installera tillbaka Messenger 7.5 tills jag efter 1½ timme hade fått rätt på allt igen. Hela datorn var i uppror och svarade inte på kommando. Någon säger mig att det inte ska vara så! :)
  Ser fram emot svar!

 104. hej! jag har den gamla mesenger 5.0 när jag försöker ta den nya messenger så får jag istället dengamla kan ni hjälpa och skicka 7.5 och jag kan bara instrallera och få den nya messenger7.5 snälla:)

 105. hej vf funkar det inte att ta 7.5 till min dator jag försöker men det går inte. ni som tycker att den ee bra kan ni skicka den ått mej så kjag bara instrallera o det ee klart. o kan ni skicka till mej också 6.5 messenger jag ska se om7.5 ee bre elr 6.5 p.s skicka det så snabbt så möjligt ok:D jag hoppas att ni skickaar dem också:);D

 106. hej jag ville inte installera windows live messenger men råka göra dde. jag får inte ha den slags msn för mina föräldrar. hur får man bort den ??

 107. MSN Live Messenger suger vekligen! Går inte att logga in. Har skrivit till supporten 14 ggr men inen svarar. Ingen hjälp – inget hopp. Går nu över till Skype – som FUNKAR. Ajö MSN = kass service o kasst program.

 108. Hej! JAg kan inte se uttryckssymbolerna på min Msn 7.5 Nån som vet varför?

 109. tjaaa ! hur ändrar man sitt lösenord på msn ?? snälla hjälp ! min polare går in å snackar me mina brudar :/

 110. hej! jag har också laddat ner den nya msn 8,0 och jag kan inte chatta med nån! det suuuuuger ! och jag hittar ingen länk heller! :( så jag vet inte hur jag ska få tag på msn beta! :(

 111. Min syster laddade med msn 8.0 det funkar ju f*n inte så snälla jag vill ha tebax msn messenger 7.5 snälla snälla hjälp mig att få till baka det.., för jag han inte logga in på msn 8.0 det står typ ”det gick inte just nu försök senare .då går det inte häller att logga in ändå ju men men snälla hjälp mig att få tebax messenger 7.5

  puss & kram
  johanna

 112. Om ni söker bland inlägg högre upp kommer ni hitta svar på hur man byter tillbaks till 7.5. Leta efter inlägg skrivna av Peter.

 113. Asså, om man laddar hem 7.5 o tar bort 8.0 som ”peter” sa försvinner ens namn o alla kontakter??!

 114. Inga kontakter försvinner om man avinstallerar 8.0 och sedan lägger in 7.5. Alla kontakter som man har i MSN finns sparade på Microsofts server. Dom kommer man åt när man loggar in med sitt användarnamn och sitt lösenord. Man kan därför t ex använda MSN när man är på jobbet, hemma eller hos en kompis osv… Även om datorn skulle brinna upp så finns fortfarande alla kontakter kvar.

 115. jag tycker att msn är bra!!!!!!!!!!!!!!!!! VARFÖR TYCKA DUMT OM DEN, MEN ÄRLIGT TALAT ÄR DEN OOOOOOOOOOOOONÖDIG!

 116. man slipper ju aldrig in på den där jävla mesen!!!! gör nu nåt för fan!!!!

  jaa o hu fan laddar man ner den på datorn när den försvinner allti nu o då????? va va??????

 117. Hur sjutton byter man lösen på msn och hotmailen… Ser att flera har frågat. Är det ingen som vet?? // Fia

 118. Hej!

  Jag vill veta hur man ändrar lösenord, på MSN Messenger.För att jag måste ändra lösenord.

  //Felicia Ahlund =)

 119. Snälla Kan någon hjälpa miiig . jag e bara 10 år och jag kan inte ta bort live messenger …… hur göör Man …:O ….. Jag vill ha Msn 7,5

 120. det går inte att logga in på den nya msn!!!:@
  vill ha 7,5 tillbaka! hur gör jag då ?!?!?!?!?!

 121. Jag vill fråga hur man får tillbaka gamla msn för några veckor skaffade jag det nya…Men när jag ska prata med mina kompisar som har gamla msn . Och när jag skriver till de kan de inte se vad det står.så jag kan inte vara inne på msn och prata med mina kompisar längra…Kan man inte få tillbaka det gamla på nåt vis?Jag vat inte…Och när jag skaffade det nya msnet ville bara jag i min familj ha det…Och nu går det inte att ta bort…Jag vill ha tillbaka mitt gamla msn..Och när man skaffar nya msn behöver väl inte alla i familjen få det tycker jag….Såjag vill ha tillbaka mitt msn nu….snälla nån!!!

 122. Måste tacka ”Peter” som skickade inlägg 2006-07-01, över vart man kunde få tag på de bästa msn, 7.5.
  Tackar! Har letat som en galning över hela nätet men inte hittat för ens jag kollade in denna sida!
  Måste även till lägga att MSN 8.0 suger!!

  Tack återigen till Peter!

 123. Hej!!

  Jag undrar hur man ändrar lösenord till MSN MESSENGER 7.5??
  Kan ni inte skriva till baka till mig,jag har inte E-post men MSN…ok så skriv till ”feliciaahlund@hotmail.com…Tack.

 124. hej ja vill ha msn messenger 7.0 men hittar ingestans att ladda hem d?!
  bara de nya som gör datorn till tuggummi!
  Tack på för hand!

 125. hur fan får jag bort beta skiten?har gått in på ändra el ta bort program..men live messenger blir bara markerat..vart ska jag klicka för att avinstallera skiten?vill ha tillbaka det andra msn.//Nadja

 126. Asså, hela min windows messenger 8.0 blev på engelska ? Hur tar man bort/ändrar det? :/

  Jag är ju svensk och vill ha det språket xD

 127. Assså Min Data Går Ej Mssn Hur Gör Den Hahah SNälla Peter Kan Du Säg Till Meeej Så DU Är Snäll

 128. HeeejSan Vem Är In Och Hur Görr Man Nyaste Msnnger Så Vill ja Så Är IN Snäll Säg Till meej ¨så vill ja chatta med andra istället då är de bäst peter öär bäst om du säger de e du hhahahaha bye bye

 129. hejhej..asså snälla hjälp!!!!! hur byter man lösenord på msn???? ja måste de för de e massa som kan mitt lösenord

 130. Asså jag vill ta BORT hela min msn !! inte installationen men min hotmail . HUR TAR MAN BORT ?! *hjälp*

 131. Jag har laddat hem 7.5 IGEN tagit bort 8.0 men det verkar som 8.0 fuckar upp datorn eller nånting för nu fungerar varken 7.5 eller 7.0 … jävla hormsn jag har bara lust att slänga ner hela datorn i golvet ! haha nämen ärligt, finns det någon som kan hjälpa mig? det käns som jag gjort allt i världen för att det ska fungera men det gör aldrig det? Jag har som sagt avinstalerat 8.0 … sedan instaerat om allt.. sedan har jag fixat massa saker med min brandvägg.. problemet är att man aldirg kan se eller visa visningsbilderna.. inte häller sätta igång webcameror eller ta emot filer.. ligger det något dolt virus i 8.0an eller? :S Hjälp?

 132. Hej jag instalerade nya MSN men det går inte att skika blinkningar så jag vill ha till baka
  MSN messenger 7,5 hur ska jag göra för att få till baka MSN messenger 7,5.

 133. hur ändrar jag mitt eget lösenord i hotmail snälla nogon säg den som vet….:(

 134. HJÄLP OM DU INTE HJÄLPER MEJ DÅ FÖRLORAR JAG MITT TIBIA ACCOUNT SÅ HJÄLP MIG PÅ 1 SEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN KILLE LURADE MIG ATT HAN SKULLE HJÄLPA MIG MEN SÅ LURA HAN MIG..JAG (MÅSTE)BYTA FORT SOM FAN!!

  HJÄLP MIG!!! SNÄLLA

 135. hejhej , jag har ett väldigt stort problem. dt har h’nt vissa saker oh mina färäldrar ska kolla vad jag skrivit till folk angående msn. men dom vet inte hur dom ska göra.. vart går man in om man ska kolla vad jag har skrivit till andra på msn?, snälla hjälp mig! jag vet faktist att man KAN gå in någon stans oh titta men vet inte vart? snälla hjälp mig.. jag vill bara sjunka ner just nu. hare bra alla :D .ps ; jag vet inte vad dt här är för något, jag har letat efter vart man hittar dt man kan kolla i två timmar nu& är väldigt trött på det,jag hoppas dt är sånn blogg folk kan hjälpa. ds. hare bra somsagt! :] / Lite Långt Brev Men Ändå. / A.F

 136. kom inte mitt förr fram elr? :O , ah shiiit. HUR GÖR MAN FÖR ATT KOLLA VAD MAN SKRIVIT TILL FOLK PÅ MSN? ; JAG MÅÅÅSTE VETA DT HAR HÄNT EN SAK :’/ SNÄLLA KAN NGN SÄGA? ´hare bra iaf, oiiiih, en sak till ha ; jag vet inte vad dt ör för gt jag är inne på men jag har leteat i TVÅ timmar, elr kanske tre.. hare bäääst / en mkt plågad tjej som vill ha hjälp! snälla?

 137. Oh shit måste jag säga, har setat å läst lite här, antingen är dom flesta här typ 11 år eller så äre nån samlingsplats för förståndshandikappade, hur som haver så har jag också problem med msn, eller min vän har, så nu sitter jag här å försöker fixa det, förgäves, problemet är det att när jag försöker logga in på msn så sjunker datorns framerate i msn till typ 1 frame / 3 sec så allt går skit segt, sen när man väl lyckats skriva in användarnamn / lösenord, så går det inte att logga in, för tjänsten är ej tillgängling, försök igen senare, blabla, vet fan inte vad detta beror på, har tidigare mycket erfarenhet av datorer å så, har aldrig stött på nåt liknande problem, är det nån som har en aning om vad detta kan bero på?
  Mvh Fredrik

 138. Heeej …? snälla jag vill ha den msn messenger 7.5 SNÄLLA NÅN SOM KAN SKICKA DEEN ? DEN MSN MESSENGER LIVE:s E SÅÅÅ TRÅÅKIGT :(:(:(
  SNNNNNNÄLLLA / ADDA MEEJ OM NI VET SELINA_COOL_GIRL@HOTMAIL.COM
  VI HÖÖRS !!!!!!!
  MVH NÅÅN

 139. Heej kan ni vara vänliga och va snälla ?
  och hjälpa meeej jag trorde att msn messenger live va bättre men den sugde helt mkt ! så jag vill ha msn messenger 7.5 tillbaka :( så vad ska jag göra adda mej i selina_cool_girl@hotmail.com
  om ni vet herrå vi hörs [ HJÄÄLP MEEEEEEJ ]
  *suckar*

 140. JAAG SKA BAAARA TACKA MARKUS ÅÅTER TAACK !!!
  Jag skulle nt ens kunna hitta HEMSIDAAAN !
  TTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAACK TUUUUUUSEEEEN TAACK .!

 141. hej!
  jag behöver hjälp att ladda ner msn 8.0. Jag vill så gärna ha det! HJÄLP!

 142. asså jag råkade instalera den nyaste msn men nu så kan jag inte logga in på nån msn längre hur ska jag gör är det nån som vet??

 143. Hej , det värkar som någon är inne på min msn när jag int eär inne. Jag vill därför byta mitt lösenord . Någon som vet hur man gör kontakta mig då!
  =)

 144. hejsan…jag hade msn live messenger 7.5 och skulle uppdatera till den nyaste versionen 8.1..problemen är att mitt msn blev uppdaterat, men jag kan inte längre skriva med mina kontakter och de kan inte heller kontakta mig.Däremot kan jag logga in på msn och min hotmail fungerar utmärkt..vad ska jag göra?? det funkar inte att ta bort msn o ladda ner ett nytt..har prövat det:/..hjälp mig någon??

 145. är det fler som har haft problem med msn 8.0..hur ska man få det att funka..min datar bara hänger sig..jag har rpövat allt..DESPERAT!!

 146. Hejsan Jag vill byta lösenord för min storebror kan det och han loggar in på min msn och håller på med mina kompisar så han skriver tex..jag tönt ska banaka dig..så jag undrar hur man byter lösenord ?? snälla skriv någon snälla:D
  //maria

 147. Hej… Jag har kollat å letat efter den allra nyaste msn version men det e rena djungeln där ute. När jag söker får jag alltid den populäraste versionen överst. Vilken version e egentligen den allra senaste? Någon som vet??
  Tack på förhand!!!
  //Nenne

 148. Det är 8.1 som är den senaste versionen av MSN Messenger Live

  //Marabou

 149. jag ska ha ett nytt lösenord måste man läsa hela skiten då?

 150. Hej, vad gör man när man LPGGAS UT & IN, UT & IN UT & IN, hela jävla tiden med msn.. o när man skriver till nån så blir man utloggad, o mitt internet har blivit segt såinåthelvete! snälla, hjälp mig :(

  den kan ju skriva till min MAIL, om den vet varför de blir såhär..

  minibengtsson@hotmail.com

 151. !Hjälp!
  -Jag kommer sedan igår 070402 inte in på min msn hotmail… vad är det för ondskefullt 2 april skämt nu då??!!

  Tacksam för svar…/Stoppstarten.

 152. Hjälp!!
  Jag ville logga in på msn och då kom det fram en ruta som sa att jag skulle skaffa mig .net msn messenger service för att kunna logga in. När jag gjorde det så e jag hela tiden online fast jag har tryckt att jag inte vill vara det kan någon hjälpa mig?

 153. alltså kan man inte bort msn-adressen alls/aldrig? :O alltså vad ä det för msn när man har en ild på själv perosnen på listan?

 154. Alla som har problem med inloggning:
  ”Just f*cking google it.”
  Sök på felmedelande numret på google så äre alltid någon som har svaret. Kom inte hit å whina ”DET FUNKAR INTE!!FAN VA DET SUGER”
  Lär er använda internet så kommer ni aldrig ha några problem med något program någonsin.

 155. Hej MSN!
  Ja är en tjej på 12 år som vill ha en egen hotmail-adress o jag vill veta hur msn skaffar en egen sån???

 156. hej kan nån hjälpa mig att byta lösenord till windows live messenger ??
  snälla snälla
  kram
  nån som behöver hjälp nuuuuu !!

 157. heej:D asså jag skulle ta hem en ny msn, så hade jag det redan. så jag kan inte skrive till någon nu!!! på live messenger! så jag skulle vilja ha 7,5 men jag vene hur man gös:S ??? jag klarar mej inte utan msn en dag till!!!!

 158. asså mitt msn hänger sej hela tiden, jag har tagit bort det och installerat om det flera gånger men det hänger sej ändå. vad ska ja gö????

 159. Svaren till de flesta av de senaste frågorna som ställts finns postade bland kommentarerna.

  Sök igenom dem så ska det lösa sig med både att byta version och lösenord.

 160. hej ja skulle vilja byta lösenord för de är många som kan det och vill inte att dom ska förstöra min msn

 161. hur gör man om man har glömt bort sin lösenord hur byter man den då………..

 162. heeejsan .. hur går man in på msn fast det inte är nedlagt i datan?

 163. JAG HATARRRRRRRRRRRRR DEN NYA MSN, LIVE MESSENGER DEN SUGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! O DE GÅR EJ ATT INSTALLERA OM 7,5 :( :( :(

 164. HejHej!

  Jag vill ta bort min kontakt från msn messanger men jag vet inte hur man gör.

  Snälla hjälp!

 165. Jag vill kunna ladda ner 8.0, men ja vet inte hur man gör!! ja har Live Messenger.. e de samma sak? Vad e de för skillnader om dom inte är lika i sånna fall..?

 166. jag skulle gärna lösenord till min messenger . hur gör det ? tacksam .Dunia

 167. Hej igen , jag skulle gärna ändra lösenord till min messenger .hur kan jag göra? MVH.Dunia

 168. Hej!
  Jag hade msn 7,5 men när jag skulle logga in fick jag en skylt att jag måste upptatera till den senaste varianten msn live för att fortsätta.
  MEN msn live fungerar inte hos mig.. jag kan installera utan problem och logga in men så fort jag ska få eller skicka ett meddelande så får jag en skylt ”vi kunde inte starta en konversation med bla bla försök igen senare” och jag var nöjd med 7,5.. men nu fungerar ju ingenting. vad ska jag göra?
  Vänliga hälsningar//Sandra

 169. Hej!

  Jag har samma problem som Sandra, det kommer upp en ruta om att jag måste uppdatera, men det vill jag ju inte så jag klickar på nej och försöker logga in på msn 7.0 (som jag har/hade) men det fungerar inte heller. Så det är bara och inse man ska inte sitta och chatta med kompisar på msn, lika bra och lägga ner allt ihopa….*suck* kommer sakna mina kontakter….

  MVH
  Anna

 170. jag har samma problem, hjääälp mig ! Jag är nöjd med 7,5 och vill inte installera nytt så vad ska jag göra?!

 171. Jag vill ha tillbacka msn 7.5 för att den är bästa msn som fins tycker jag, varför måste ni tabort denna versium fattar inte det ni har inte heller meddelat chattere så fy fan allså man bli förbanat och samtidigt ledsen….. Hoppas att ni kommer att läsa detta meddelande och ge tillbacka msn 7,5 till de som har detta.

 172. Jag fick oxå upp en ruta idag om att jag var tvungen att uppdatera, så det gjorde jag, hade ju inget annat val.. men va f*n, ja loggas ut precis hela tiden.. Va ska jag göra.. Om jag installerar om till 7,5 försvinner då alla mina iconer och blinkningar.. Jag blir snart galen av detta.. så fort man trycker på ett konversationsfönster så loggas man ut ju :/.
  Vad är felet?? Jag har inte en massa nerladdningsprogram igång, så de kan inte va de som tar bandbredd.. Nån som kan hjålpa mig??

 173. Jag har samma problem som alla ni över.
  Jag vill inte ha msn live, för jag AVSKYR skiten!
  Jag vill ha tillbaka versionen jag hade (7.5 tror jag, minns inte), dels för att live är fult och inte fungerar, men mest för att alla mina smilies är borta, och jag kan inte spara nya! Får upp en ruta där det står ”Bilden du valt används redan för en annan uttryckssymbol. Välj en annan bild.”!
  Jag tror jag blir tokig snart!
  Någon som vet hur i hela friden jag ska göra för att få tillbaka mina smilies igen? (om det ens går!) Eller åtminstone vad jag ska göra för att ”nollställa” msn eller nåt, så att jag i alla fall kan spara nya smilies!?

 174. asså jag vet inte hur eller vad som har hänt:S min msn 8.0 fungerar ej!!! men kan inte skriva till någon eller se va de skriver till mej!! :(
  men detta har hänt förut! å då tog jag hem den tidigare typ 7.5 tror jag :) men sen tog jag hem de nya igen. Å NU FUNKAR INTE ETT ÄNDA SKIIT! snälla hjälp men! :P pussar emmy

 175. Hej.
  Har sammaproblem som tidigare debattörer, HATAR MSN Live… maila Microsoft och ifrågasätt. Så länge skaffa Miranda eller Trillian… Maila dom på Microsoft och hata =)

 176. 7.5 är bäst, snuggast och smidigast, men väd händer idag, ”Du använder en för gammal version av MSN, var god att Uppdatera din MSN” I helvete heller jag bestämmer vilken jag vill ha, för hata MSN LIVE

 177. som för er andra, windows live funkar inte på min dator, och jag hatar det. någon som vet hur man kan få tillbaka det gamla, det fungerade huuuur bra som helst. är lite trött på att sitta på windows messenger, då man varken kan ha bild och knappt ta emot/skicka bilder eller musik. HJÄLP MIG. annabaeckman-@hotmail.com

 178. Hej, har samma problem som de övriga tror jag. Går inte att starta en konversation…det stå ”vi kunde inte starta en konversation med…du kanske vill försöka igen”…jo, det är precis vad jag vill…men hur då?

 179. Jag har messenger live. Jag kan inte starta konversation med mina mina vänner och dom kan inte skriva till mig heller fastän de kan se att jag är online, de kommer upp en ruta som det står konverstation går ej att starta….VARFÖR???????? vad ska jag göra för att det ska funka?? har försökt o ladda tillbax den gammla versionen 7,5 men när man ska logga in så kommer det att jag måste uppdatera till den nya vesionen annars kommer jag inte in. hjäp pleasssseeee

 180. Vänligen se kommentarar från Peter med info om hur man byter till gamla versionen av MSN.

  Bland andra kommentarer finns även info om hur man byter lösenord.

 181. Megan 303..
  Jag har precis samma problem, jag fattar inte hur man ska göra! vet du ännu??

 182. Hej Louise 309..
  Tyvärr…har fortfarande samma problem. vet inte vad jag ska göra =(

 183. asså hur jag änn letar på msnns hemsida hittar jag inte hur man skaffar en ny hotmail address och asså jag har fått virus på den så asså jag kan typ inte va inne på msn och jag träffar typ alldrig mina kompisar och det blir för dyrt att ringa exsakt hela tiden till dom och det vore bra om det fanns en länk som hette ksaffa msn typ och så tryckte man där så kan man göra en ny msn(få en hotmail adress).

 184. Hej! Har 8.0 just nu.. men mina meddelande kommer aldrig fram (chatt). Nästan aldrig.. Får alltid skriva igen och igen till det KANSKE kommer fram.. hatar det. Hörde att man kan installera något som gör så man slipper sånt ? Och det går inte att kolla på YOutube.com videos.. adda Ligisto@hotmaill.com om ni vet !

 185. hej.. när jag installerat klart msn ändrar datorn färger och blir helt skum,(kör på lägre färger). Vet någon varför, behöver hjälp.

 186. asså ni e ju patetiska 8.0 funkar ju riktigt bra men men det snarare något fel på era datorer inte på msn men jag kan ge er ett tips ladda ner windows live messenger plus ;) bye bye

 187. asså den nya msn är lite rundare åå så men hur får man sin gammla tbx snälla hjälp mig

 188. jag kan inte ladda hem nya msn!!tar as lång tid!!!vad ska jag göra?snälla hjälp meej!!

 189. Hej. Jag kan inte logga in på min msn eftersom jag behöver den ”senaste versionen”. Men när jag försöker ladda ner den så står det att ”….WINHTTP.dll inte kunde hittas.” Har försökt ladda ner det men jag fattar ingenting. Vad gör jag då? Snälla någon hjälp mig. Och en till sak. Jag blir aldrig meddelad om någon har addat mig. Varför är det så? Helt plötsligt kan någon okänd börja skriva till mig och jag fattar ingenting då jag aldrig sett att denne addat mig. Tacksam för hjälp!!!
  //Amanda.

 190. hej.. jag vill ha kvar min msn men jag vill byta mitt lösenord..hur gör jag..??? tacksam för svar Mvh Annie

 191. Hej allihopa! Eftersom ni använder eran hotmail-adress till msn så måste ju det betyda att ni byter lösenord och ställer in eran profil och sådant på Hotmail.com!
  Logga in på hotmail.com och byt sedan lösenord därifrån ;)

  De utav er som har problem med att få msn 7.0-7.5 att funka eftersom den behöver uppdateras, så höger-klicka då på den genväg ni använder för att öppna msn, gå in på Egenskaper och gå in på Kompatibilitets-fliken och kryssa först i rutan där det står ”Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för:” och sen ändrar ni strax under så det visar ”Windows 2000”! Tryck sedan ”OK” och sen är det bara att tuta och köra! Fråga gärna lite mer! Ha det gött!

 192. Menar du Webmessenger? Om du menar självaste hemsidan, så kan det bero på antingen:
  1. Din Internet uppkoppling kan vara åt skogen, kolla kabeln så den sitter i, kolla så du har skrivit in rätt adress i adress-fältet. Det kan vara så att dina Internet-inställningar är felaktiga. Du får beskriva problemet lite mer så hoppas jag att jag kan hjälpa dig!

 193. Hej, benniq kanske du kan hjälpa mig med? :) du har i tidigare inlägg skrivit ”De utav er som har problem med att få msn 7.0-7.5 att funka eftersom den behöver uppdateras, så höger-klicka då på den genväg ni använder för att öppna msn, gå in på Egenskaper och gå in på Kompatibilitets-fliken” <– det finns ingen flik som heter så? jag har messenger 7.0 och det står som du skriver att jag behöver den nyare versionen för att kunna fortsätta. Men när jag försöker uppdatera så låser det sig bara och så är det inget mer med det.. blir snart galen på det här! vad ska jag göra?

 194. Hej Matilda!

  Är du riktigt säker på att du högerklickar på rätt genväg? Du har kanske högerklickat på den som finns i startmenyn, för där kan jag säga att det inte finns någon sådan flik ;) Du kan göra en genväg på skrivbordet från den du har där i startmenyn genom att högerklicka på den, gå ner på ”Skicka till
  –> Skrivbord (skapa genväg)”
  Gå nu in på Egenskaper på den som du har skapat på skrivbordet och då ska den där fliken visa sig! Resten vet du vad som ska göras! MVH Benniq

 195. Okej, nu gjorde jag som du sa men dom enda flikarna som finns är allmänt, genväg och säkerhet.. hmm.. antingen är datorn dålig eller så är jag trög ;D verkar inte funka har du några fler tips? :)

 196. Hmm… Vet du var snabbstart-fältet ligger? Om inte så ska det finnas direkt till höger om ”Start” knappen på Aktivitetsfältet. Snabbstart-fältet är ju som det låter, en snabbstart så att säga. Där brukar det lägga sig genvägar till t.ex Internet Explorer, Skrivbordet och MSN som vilket fall ska ligga där redan från början när man installerar det. Om du inte ser något snabbstart-fält där så kan du aktivera det genom att högerklicka på Aktivitetsfältet, gå ner på ”Verktygsfält -> Snabbstart”. Du ska nu kunna se ett fält med några ikoner komma fram till höger om ”Start” knappen. Testa nu att högerklicka och gå in på egenskaper på den MSN-ikonen som finns där? Finns den fliken nu då?
  MVH Benniq

 197. nej, det gör den inte :/ finns bara dom 3 flikarna som jag skrev i tidigare inlägg, kanske inte går om man har windows 2000? men tack för all hjälp iaf!

 198. Snälla hjälp mig med att byta lösenord !
  jag ber er , måste verklien byta ..

 199. Tack benniq för all hjälp :) men jag har fått en ny dator nu och det är vindows vista på den! msn funkar som det ska! Mvh Matilda

 200. Vad bra!

  Jag hoppas datorn+Msn funkar bra, jag tycker dock att Windows Vista inte är en höjdare jämnfört men Windows XP.
  Windows Vista verkar ha satsat mest på utseendet, det är en massa säkerhetsblockeringar och sådant som jag inte har direkt användning för, men jag hoppas det funkar bra för dig :)
  Mvh Benniq

 201. Jag försöker installera msn vilken som helst så länge den funkar men oavsett vilken jag än installerar så funkar dom inte. Jag installerade 5.0 o man kan logga in men man kan inte se eller skriva konversationer. Vad kan vara fel?

 202. muahahaha äntligen hittade jag den saknade filen WINHTTP.dll @internet men tyvärr kan ja inte installera skiten ändå =/ för har för gammal os system =/ shitfan asså msn snubbarna är ju fett me o’skillade :(

 203. muahahaha äntligen hittade jag den saknade filen WINHTTP.dll @internet men tyvärr kan ja inte installera skiten ändå =/ för har för gammal os system =/ shitfan asså msn snubbarna är ju fett me o’skillade :(

  tilaggd text:28 feb-08 20:52pm->
  om någon har laddat ned msn (den nyaste) utan att winhttp.dll filen finns med så har jag i alle fall fått tag på den om ni vill ha den så e de bara att maila mej, tkr att det är dåligt av msn att dom släpper ofärdiga patcher och har halvfärdiga scripter på sina sidor och så vidare =/
  men hare bra =)

 204. WINHTTP.dll saknas. Installera om programet. Jaha, hur då???!!!

  Jag har installerat om 7,5 och sedan vill messengar att jag skall ta hem den senaste versionen. Sgat och gjort. Inget händer. Samma fil saknas hela tiden.

  Förslag någon?

  Tack på förhand!

 205. Hej någon som kan hjälpa mig?

  Jag har en relativt ny dator med windows vista. Jag har Msn live messenger men när jag startar det och tar upp en konversationsruta med någon så står det att programet inte svarar, vad kan detta bero på?

 206. jag kan inte låga in på msn det kommer winhttp.dll hur ska jag ta bort den vill låga in på msn

 207. ASSÅ NU FÅR JAG DAMP ALLA ERA HEMSIDOR NI SICKAR FUNKAR NT SÅ SNÄLLA GE MIG EN HEMSIDA SOM FUNKAR för när ja loggar in på min beta msn så står de felsök o sånt shit får fan damp vill ha 7.5

 208. Jag kommer plötsligt inte in på min messenger (har 7.0). Har provat på två olika datorer. Jag kommer in på min hotmail. Har bytt lösenord men problemet kvarstår. Jag får inget felmeddelande den bara återgår till ”klicka här om du vill logga in”.
  Övriga i familjen har inga problem.

 209. Hejsan Peter jag behöver ditt hjälp verkligen =( Det är så att jag ladda ner den nya msn beta för 1 vecka sedan typ.. och jag trivdes inte med den =( och nu när jag har tagit bort msn beta kan jag ej ladda ner någon alls msn :S fattar ej vad problemet är det kommer upp en liten ruta där det varje gång jag vill ladda ner en ny msn där det står typ ” kan ej ladda ner detta på min data” Vill så gärna ha tillbaka min gammla msn jag hade Messenger 7.5 snälla hjälp mig ='(
  // Mvh Julia

 210. hej!
  jag vill ta bort min nuvarande hotmail för att jag får över 10 spam meddelande varje dag så jag skulle vilja veta hur man tar bort sin hotmail…

 211. Hej!
  Jag vet inte varför, men min pappa tror att det kan ha något med våra datorer att göra. När vi laddade hem nya msn, från msn.com (eller vad det nu heter) så kan jag inte starta msn.
  Det blir något fel, och uppe i vänstra hörnet står det, Windows Live messenger, Svarar inte.
  :(

  Och jag MÅSTE komma in!
  Svara snälla om u vet nåt ^^

 212. jag laddade ner den nya versionen av msn messenger den var bra i början men därefter försvann den och nu kan jag inte ladda ner den igen på datorn…liksom det står att den är hur bra som helst men den funkar inte som jag trodde och beta är bara värre, när man ska skicka ljudsamtal/videosamtal så stänger msn helt och hållet. Tyvärr måste jag använda den gamla versionen av msn som är urdålig, var är 7,5 msn? den var ju bra man kunde i alla fall prata och skicka bilder. ……….. Hoppas på att det blir förbättring!!!

 213. Så nu använde har jag tagit bort nya versionen av msn och laddat ner 7.5 igen MEN när jag ska logga in går det inte pga jag använder en gammal version utav msn?
  HJÄLP!

 214. ÅHH! Nu har jag högerklickat på Egenskaper och komp… och gjort allt som står MEN det står fortfarande att jag måste uppdatera till en nyare version? Vad gör jag?

 215. Ett tips till er som avinstallerar ett nyare mesenger för att installera ett äldre.
  Börja med att hämta ”CCleaner” finns på File Hippo.com eller googla efter det.
  Programmet är gratis,när du installerar det så klicka nej på allt utom skrivbordsikon, där klickar du ja.
  Dubbelklicka sen på ikonen och sedan på verktyg.
  Bläddra ner till windows live messenger, markera den och klicka på avinstallation.
  Efter avinstallationen så går du in på c/program och tar bort mappen eller mapparna som hör till messenger.
  Därefter går du till c/document and settings/all users/application data där tar du bort ev.messenger mappar.
  Nu klickar du på ccleaner/register/sök problem och när det är gjort så klickar du på reparera valda problem.
  Kör sedan en sökning till för att få bort allt
  När du får en förfrågan på om du vill göra en säkerhetskopia eller liknade så gör det. Du kan lägga den filen i dina dokument så du hittar den om den behövs. (om ett program inte fungerar så kan man återställa registret)
  Klicka nu på ccleaner/filstädning.
  När den har arbetat klart så ska du ha fått bort allt som har med messenger att göra.
  Nu kan du hämta hem ett äldre messenger och installera det.
  Sök på Google som exempel…messenger 7.5 eller nåt.
  Då skall det fungera…det är lite bökigt men för att kunna installera ett äldre messenger så måste du få bort allt annat som det nya lagt in.
  Jag har provat olika sätt och funnit att detta är ett som fungerar.
  Jag hamnade här av en slump men såg att många haft problem med en ny version och ville byta till en äldre och haft problem med det.
  Klickade i rutan ”E-postm.vid nya kommentarer” så vill ni fråga nåt så svarar jag.
  Kan jag hjälpa nån så gör jag gärna det.

 216. Det kommer upp en ruta där de står att jag måste byta version på mitt msn pga att det kommit ett nyare, kan jag undvika att byta ? har provat det nyaste tidigare men gillade det inte så bytte tillbaka.

 217. hejsan, jag har länge undrat hur man byter/ tar bort sin msn för huvudtaget!
  jag fattar ingenting :P
  asså kan nån hjälpa mig?
  kan man byta lösenord eller måste man ta bort den helt och hållet?

 218. Jag laddade ner messenger 8,0 men vill ha 7,5 istället. 8,0 e konstig :/

 219. Hej! Jag har en mac och därför msn för mac, om jag skickar ett meddelande till någon med msn för pc och den personen är offline när jag skickar det, får han / hon det när hon loggar in igen då? Om man antar att hon har den senaste versionen vill säga. På min msn står det ”det gick inte att leverera följande:”

 220. Hejsan jag har en fundersam fråga som inte de flesta i microsoft system inte ville svara på. ELLER 2 st.

  1. Varför har det helt plötsligt blivet så att min MSN Messenger Överskrift nollställs till orginal namnet hela tiden.. eller så att det blir satt bara MSN Adressen Visas. varje gång man loggar in på sitt MSN konto. har grejat och joxat men det verkar inte gå dit den lösning jag vill. INFO = MSN Version = 7.5 vilken jag har kört mest.. gillar inte MS nya system av msn. så har ty fått om redigerat den gamla versionen hela tiden för att försöka hålla den vid liv, för enligt mig låter det som om MS(Microsoft) vill utesluta allt gammalt och vilja att folk ska köra efter deras perspektiv. vilket inte ja håller med om då jag är utvecklare inom GNU Linux Unix system.
  i alla fall så kan jag gissa att det beror ¨på att jag inte har den nya version MSN Messenger Live. och min specialla fråga är.. går det att kringo satt man slipper håller på skriva in sin överskrift som man vill ha den hela tiden och att den inte nollställs.

  2. Finns det någon backup funktion uretagen på MSN Messenger konton? DVS satt man kan spara medelanden, filer eller annat man har sparat på MSNs WEB SeRVER..

  tack på förhand. säkert kanske inte så många som är så petig som jag då det gäller problemet att överskriften nollställs.. men det är rätt irreterande.

  Mvh N7SeVeNs Community

 221. Hej jag har ett problem att jag vill ta bort 7,5 messenger och jag vill bästa göra 7,0 msn messenger , men jag försöka svårt hitta att jag har ändra gamla namn lars-peterjohannessonamsn.com att jag har ny säkert

 222. Hej!
  Jag har en problem med msn live, det går inte att logga in alls, de säger att man ska ladda ner nya grejer och jag har laddat ner dem, men det fungerar ändå inte,, va ärre jag ska göra ??

 223. när jag loggade in på msn så försvann de kontakter hittar dem inte varken i msn eller hotmail men har vissa kontakter kvar..vad e fel nån som vet?

  dem som vill köra med msn 7.5 hitta den gamla instalations filen som är msn 7.5 och instalera den när ni loggar in så kommer den att vilja uppdatera till den nya, men efter ni har instalerat den så höger klicka på msn ikonen och sen egenskaper och sen klicka på kompatibelitet och så ser ni att de står komatilitetsläge och kryssa i den och välj windows 2000 tror de funkar med windows nt också och sen klicka på OK och sen starta msn så ska de funka med msn 7.5 men OBS msn måste vara helt avstängt innan ni gör de annars funkar det inte.

  fråga om de kontakta mig gärna på msn Holymen_2001@hotmail.com men skriv på kommentar att de e från fuska.se forumet annars addar jag inte pga skumma e mail adresser har fösökt att adda mig.

  Blondie

 224. hej, jag kan inte visa mej nu på min msn utan att det blir videosamtal.
  jag vet att det beror på att den nya msn kan man bara ha videosamtal. men då är min fråga hur får jag tillbaka min gammla msn på datan som jag kunde visa mej utan att det blev videosamtal ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *