Etikettarkiv: nokia

Nya modeller av Lumia och Asha de stora nyheterna från Nokias presskonferens

Den 22 oktober var också datumet för Nokias stora presskonferens. De stora nyheterna därifrån är nya mobiltelefoner i Lumia och Asha serien och en ny surfplatta.

Lumia 1020 heter telefonen som med sin kamera på 41 MP ska konkurrera ut allt motstånd. Telefonen kommer drivas av Windows 8 och medan andra telefoner fokuserar väldigt lite på telefonens kameramöjligheter är det nästan det enda Lumia fokuserar på. För den fotointresserade som vill ta oslagbara bilder med sin telefon fortsätter Lumia vara det givna valet.

Nokia släpper också två större varianter av Lumian med 6 tums skärm. Dessa två varianter riktar sig mer åt att arbeta med sin telefon, med flera officeprogram installerade är Lumia 1520 och Lumia 1320 redo för arbete.

Fortsätt läsa Nya modeller av Lumia och Asha de stora nyheterna från Nokias presskonferens

Rykte: iPad 5 kommer annonseras den 22 Oktober!

Inbjudningar till en presskonferens från Apple ska ha skickats ut och det mesta tyder på att 22 Oktober är datumet för lansering av nästa generations iPad. Den nya iPaden tros bli en lättare och tunnare iPad som använder sig av touchsystemet från iPad mini och och en mindre strömkrävande belysningskälla som gör att storleken ytterligare kan minskas men också gör att den nya modelen kommer ha en längre batteritid. Rykten tyder också på att den nya iPaden kommer ha en bättre kamera och eventuellt fingeravtrycksläsaren som introducerades i och med iPhone 5s.

Fortsätt läsa Rykte: iPad 5 kommer annonseras den 22 Oktober!