39 reaktioner på ”Nytt snyggt tema till Windows XP”

 1. hej jag har set den där saken och den va fin men vart spars teamn som man har instalerat ?

 2. Kan du beskriva lite mer hur man ska göra för att kunna få det temat? Och kostar det något?

  Mvh Axel

 3. Det kostar ingenting och det finns på Microsoft´s hemsida att ladda ner. För att få tillgång till filen måste man ha validerat sitt exemplar av Windows, d v s en slags kontroll att din Windows version inte är piratkopierad. När du gjort detta är det bara att ladda ner och installera. Högerklicka sedan på skrivbordet och välj fliken teman så ser du att temat finns där.

  Lycka till!

 4. Det står ”download files below” och när jag trycker på dem så komemr det bara up en massa bilder.. :(

 5. vf inte ta hem alienware eller Xp style det tar inte så mkt på datan

  vf inte gå in påhttp://www.alienware.com/Standalone_Pages/invader.aspx där fins det ett pack på media player och allt

  ett enkelt tips

 6. Huh :O
  det funkar ju inte den där hemsidan som didde skicka ?, har nån fler man skulle kunna få ,´själv har jag en pirat kopierad XP ^^
  Men Det är bara att skicka på!

 7. alltså jag fattar inte hur man installerar temat hur öppnar jag filen och sånt och allt jag har sparat en fil som är Wba och är en tema fil eller det är inte en tema fil fast det är ett tema men jag fattar inte hur man öppnar skiten kan nån hjälpa PLZZZZZZZZZZZ help help

 8. här finns många teman eller snarare 1000 teman minst ———-> http://www.xpthemes.com/ fast jag fattar inte hur man öppnar temat så nån kan väll säga hur man installerar teman plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 9. Jag undrar om man skall byta ut ”ikoner” som tex mp3 bilden till något annat , om man behöver nåt program för att göra detta. OM inte , kan nån va snäll och säga hur man gör detta. :)

 10. Men hur gör man :S det kommer ju bara upp en skogsbakrund ! Snälla hjälp mig nån :S !

 11. när du laddar ner teman, vilken länk är det? fattar inte engelska:S

  asså inne på sidan där man laddar ner

 12. Jo. När man installat de så sparas det på C:\WINDOWS\Resources\Themes\ När man väl Högerklickat på Skrivbordet\Egenskaper\Teman\Bläddra\ och lägger till filen, blir det bara en Mörkblå bakgrund + Windows 2000 Temat :S detta e ju nå påhitt.. man måste ju typ ha Style XP / Alienware elr nåt liknande. Eller ??

  / Marcus

 13. Tja! Skulle vara kul med lite snygga ikoner till temat som skulle passa till! Om ni kan någon länk till några passande ikoner så tippsa mig, tack! :D

 14. Asså när jag ska fixa nytt tema så funkar det ej. :( Det är ju 2 olkia filer en heter ”Fil med tema för windows” och den andra som jag har laddat ner står det ”Fil med visuell stil för windows” Snälla hjälp mej?!

 15. Asså man måste ju vara ADMINISTRATOR och jag är inte det för att det står att den typ failade så jag var tvungen att skriva in typ lösenord och blabla fattar ej!! har ni inte någon annan som inte e så kronglig?

 16. Suveränt gjort jag klickade 3 ggr sen hade jag ett nytt tema :D Och det va helt klart det bästa jag sett hittills som någon har gjort =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *