Etikettarkiv: pc

Rocksmith är spelet där du lär dig spela gitarr på riktigt!

Var du en av dem som spenderade hutlöst många timmar på guitar hero när det först släpptes och tänkte att om du lagt ned lika mycket tid på att faktiskt lära dig spela riktig gitarr hade du vart en världsstjärna vid det här laget. Lösningen på detta dilemma heter Rocksmith, ett spel där du använder riktiga instrument och lär dig spela på riktigt!

Sponsrad video
Fortsätt läsa Rocksmith är spelet där du lär dig spela gitarr på riktigt!

Norton lanserar personlig säkerhetstjänst

Norton by Symantec

Norton från Symantec meddelar att man inom kort kommer lansera Norton One – en personanpassad tjänst som skyddar konsumenter med flera olika uppkopplade enheter. Användarna får själva välja vilken kombination av säkerhetslösningar som passar dem bäst, allt för att förenkla och effektivisera dagens allt mer uppkopplade hushåll. Tjänsten förväntas bli tillgänglig under våren 2012.

Fortsätt läsa Norton lanserar personlig säkerhetstjänst

Dubbel uppladdning för datorn

Dubbelladdare

Idag väljer många att investera i en extra laddare till PC:n så att man inte behöver släpa laddare fram och tillbaka mellan hemmet och jobbet. Den nya Compact Laptop Charger från Targus passar till mer än 8500 olika modeller och med den nya USB-porten kan du dessutom ladda mobiltelefonen, iPoden eller annan utrustning samtidigt som den bärbara datorn.

Fortsätt läsa Dubbel uppladdning för datorn

Trådlös mus för mobila användare

Trådlös mus för mobila användare

Det blir allt vanligare att ha en mobil arbetsplats, och för en sådan krävs rätt utrustning. Targus har därför lanserat en ny Wireless Comfort Laser Mouse, som med en vikt på endast 110 g är lätt att ha med sig när man är i farten. Dessutom passar den bra på ett överfullt skrivbord, eftersom den minskar sladdtrasslet.

Fortsätt läsa Trådlös mus för mobila användare