Etikettarkiv: playstation

Konsolkriget

Hösten 2013 präglas av kriget mellan vilka som ska gå segrande i kampen om nästa generations bästa spelkonsol. Xbox One eller Ps4. Efter att ps4 lanserades har snacket mest handlat om de hårdvarufel som besvärat konsolen. Bland annat ska vissa enheter ha haft problem med att skicka hdmi-signal men även andra fel ska ha registrerats. Xbox One tros därför ha ett gyllene läge inför sin lansering för även om konsolens tekniska specs inte är lika imponerande som hos Sonys konsol har de chansen att släppa en fullt fungerande enhet och har även chansen att få med sig köpare som fokuserar mer på vilka spel som än så länge släppts, för där har inte Sony imponerat.

Fortsätt läsa Konsolkriget

Playstation 4 – allt du vill veta om den

I nästan sju år har vi väntat på efterföljaren och nu har äntligen Playstation 4 lanserats.

Pris och släppdatum är fortfarande hemligt, men den ska förhoppningsvis finnas tillgänglig till julhandeln (dock vet man ju med sig från andra lanseringar att det alltid finns en risk för komponentbrist som gör tillgången begränsad).

Playstation 4 är en kraftfull maskin som jag tror många kommer att bli nöja med. Specen avslöjar:

Fortsätt läsa Playstation 4 – allt du vill veta om den

Portabel hårddisk för Xbox 360 och PlayStation 3

Iomega Media Xporter 160GB

Iomega lanserar nu Media Xporter, en 160GB extern hårddisk som gör det enkelt att njuta av film, bilder och musik direkt på tv-skärmen – utan PC eller digital media adapter. Media Xporter kopplas istället direkt till din spelkonsol via USB-porten. Ett praktiskt litet format gör den lätt att ta med sig.

Fortsätt läsa Portabel hårddisk för Xbox 360 och PlayStation 3