Plejmo – ny spännande tjänst för att streama filmer

Det har funnits ett antal olika tjänster för att lagligt hyra och streama filmer, men ingen som varit superbra, eller helt enkelt så bra att folk inte orkar ladda ned olagligt längre. Men iom den nya streamingtjänsten Plejmo, så kan vi vara ett steg närmare iaf.

Plejmo

Det stora problemet tycker jag har varit en kombination av brist på utbud, samt att filmerna bara får hyras ut under en viss period (iom flödet: först ska man gå på bio, sedan hyra den och slutligen är det tänkt att man ska köpa filmen). Plejmo kommer att ha störst utbud på svenska marknaden och kommer att arbeta hårt för att minska tiden som biograferna får visa filmer exklusivt innan de släpps digitalt (nu ca 4mån). De kommer även att erbjuda gratisfilmer och filmer från 3kr.

Själva företaget bakom Plejmo känner du säkert igen, då det är film2home som döper om sig till Plejmo, men lanserar i samband med det också en ny bättre plattform. I samband med det så passar det också på att köpa Headweb, så detta kanske är en av de första konsolideringarna inom streaming. Helt rätt av film2home iaf och jag ser fram emot att följa utvecklingen av Plejmo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *