Etikettarkiv: resa

Dubbel uppladdning för datorn

Dubbelladdare

Idag väljer många att investera i en extra laddare till PC:n så att man inte behöver släpa laddare fram och tillbaka mellan hemmet och jobbet. Den nya Compact Laptop Charger från Targus passar till mer än 8500 olika modeller och med den nya USB-porten kan du dessutom ladda mobiltelefonen, iPoden eller annan utrustning samtidigt som den bärbara datorn.

Fortsätt läsa Dubbel uppladdning för datorn

Smidig datorväska på hjul

Datorväska på hjul

En vanlig weekendväska kan vara lite opraktisk att ha med sig på affärsmöten vid sidan av datorväskan. Men nya ”Hughes Laptop Roller” från Targus är ultrakompakt och har plats för både dator, kläder och necessär som diskret förvaras i ett separat utrymme. Dessutom har väskan två lättrullande hjul så att det är enkelt att transportera den extra vikten mellan mötena.

Fortsätt läsa Smidig datorväska på hjul

Hörlurar för barn

JVC hörlurar för barn (blå)

HA-KD10 är hörlurar skapta för barn och för att skydda dem mot eventuella hörselskador som kan uppkomma av en alltför hög volym. Produkten riktar sig till barn som spelar spel, lyssnar på musik, tittar på film från baksätet i bilen, under flygresan eller som sitter framför datorn utan direkt uppsikt av vuxna. Hörlurarna är kompakta, bekväma och lätta att rengöra.

Fortsätt läsa Hörlurar för barn