Etikettarkiv: samsung

Upplev Youth Olympics Games i VR

Sponsrad video

Nu har du äntligen chansen att uppleva ett OS i VR (virtual reality). Samsung sponsrar nämligen Youth Olympics Games i Lillehammer 2016 och ser till att alla (som har en VR-utrustning) kan uppleva inledningscermonin nästan på riktigt.

Se även deras hyllingsvideo till unga atleter:

Fortsätt läsa Upplev Youth Olympics Games i VR

Vilka är dina närmaste vänner som du alltid kan lita på?

Sponsrad video
Har du någon gång funderat över detta, så kan du testa experimentet som Samsung tagit fram tillsammans med en professor från Oxford.


Fortsätt läsa Vilka är dina närmaste vänner som du alltid kan lita på?

Samsung testade Edge-skärmen på ett gathörn i Stockholm

Sponsrad video

Det unika med Samsung Galaxy S6 Edge-telefonerna är dess skärm som fortsätter ned längst kanterna. Samsung tog skärmkonceptet och satte det på ett gathörn i centrala Stockholm.


Fortsätt läsa Samsung testade Edge-skärmen på ett gathörn i Stockholm

Samsung M7 – nya trådlösa högtalare från Samsung

Sponsrad video

Om du smidigt och enkelt vill spela strömmad musik som Spotify hemma, finns det ett antal olika trådlösa högtalare att välja bland, där Sonos är bland de mer kända. Men nu får Sonos riktig konkurrens när Samsung lanserat sina nya Samsung Multiroom högtalare, med flaggskeppet Samsung M7. För att visa på lite annorlunda trådlös musik, så körde Samsung en kul demonstration på stan.

Fortsätt läsa Samsung M7 – nya trådlösa högtalare från Samsung

Note 4, Note Edge och Gear är nyheter från Samsung

På IFA 2014 i Berlin visade Samsung upp några av sina nyheter på telefonmarknaden. Samsung Galaxy Note 3 fick en uppföljare i Note 4 och även den nya Samsung Galaxy Note Edge gjorde premiär, en variant av den populära Note med böjda kanter som gör det möjligt att avläsa skärmen även när telefonen ligger ner. Man visade också upp sitt alldeles egna VR-headset som man skapat tillsammans med Oculus, nämligen Gear.

Fortsätt läsa Note 4, Note Edge och Gear är nyheter från Samsung