Se säsongspremiären av Game of Thrones samtidigt som den sänds i USA

En av de största orosmomenten i modern tid måste ju vara att få gårdagens Game of Thrones-avsnitt spoilat för sig. Från och med den här säsongen kan man komma över det problemet. HBO ska nämligen börja sända serien samtidigt i 170 länder från sin streamingtjänst.

Skärmavbild 2015-03-10 kl. 18.26.44

Det är bara lite mer än en månad kvar till säsongspremiären av HBO:s hyllade fantasydrama Game of Thrones. Tidigare har de som velat se serien via HBO Nordic fått vänta tills dagen efter den amerikanska sändningen, vilken har kunnat ställa till problem för de som är känsliga för spoilers och ändå vill använda internet. Men nu kan man alltså komma runt det problemet, om man är beredd att stanna upp på natten.

Game of Thrones är inte bara den dyraste serien som gjorts, den är också den mest nedladdade, vilket kan vara en anledning till att HBO väljer att visa serien på det här sättet. Och kanske är det ett smart sätt att få åtminstone en del att välja streaming före nedladdning.

I Sverige sänds premiären av Game of Thrones femte säsong natten mellan söndag och måndag den 13 april kl 03:00 på HBO Nordic.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *