Etikettarkiv: semester

Surfa säkert på semestern – hemma och utomlands

Kvinna med bärbar dator vid vattnet

Tar du med dig din laptop och mobil på semestern? Många njuter av utlandssemester och soliga dagar på stranden under ett parasoll med sin dator, mobil eller läsplatta i knäet. Vad som ofta glöms bort är att surfning över ett gratis trådlöst nätverk kan innebära säkerhetsrisker som slutar med att semesterkassan töms. Norton tipsar om hur du kan surfa säkert på semestern med dina bärbara enheter.

Fortsätt läsa Surfa säkert på semestern – hemma och utomlands

Talande namnbricka för resväskan

Lost & Found Sound Tag

Lost & Found Sound Tag är en liten pryl som passar bra på resväskan, oavsett om du införskaffar en Seahawk eller ej. På den här namnbrickan kan du spela in ett 20 sekunder långt meddelande med viktig information. Dessutom syns den tydligt, så kan lätt identifiera din väska bland övriga på bandet. Priset ligger på drygt 100 kronor.

Det är väl inget man man helt och hållet ersätter den vanliga skrivna lappen med, men det kan ju vara ett bra komplement. (Via bookofjoe)

Sandaler med lönnfack

Reef Stash

Reef Stash är ett par flip flop som har en gömma i hälen där du kan förvara pengar, kreditkort eller andra värdesaker.

Finns endast i damstorlek och kostar drygt 300 kronor, vilket kan vara en lönsam investering inför semestern. En lösning som antagligen är betydligt säkrare än penningbälten och andra välkända produkter för att försöka gömma sina värdesaker. (Smart Stuff via Popgadget)

Se även inlägget Flip Flop-mopp.