Skapa med Intel Iris Graphics

Sponsrad video

Med två bärbara datorer med nya Intel Iris Graphics, ville Intel visa på hur enkelt det är att titta på och redigera videoklipp för ett team av trickers. Se filmen så förstår ni mer.

”Tricking” är känt för spektakulära rörelser, extrem kroppskontroll och utsökt elegans.Den här relativt nya sporten kombinerar element från akrobatik, breakdance och kampsport.Trickers försöker konstant att överträffa varandra genom att göra allt mer komplexa rörelser och håller omvärlden uppdaterad genom att filma det de gör.

Intel bjöd därför in tre berömda trickers till en gammal industribyggnad i Landschaftspark , Duisburg (Tyskland). För att få reda på vad tricking handlar om. Och hur det känns.

Teamet hade fyra UHD action-kameror som var fastsatta på sina kroppar hela tiden eftersom de ville dela med sig av sitt unika perspektiv. Med två nya bärbara datorer med Iris Graphics kunde de spela upp det de spelat in omedelbart. Dagens häftigaste filmsekvenser redigerades sedan på den bärbara datorn med hjälp av Magix Movie Edit Pro.

intel

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *