Skribent för Smidiga Prylar

Smidiga prylar är en utav Sveriges största och äldsta bloggar med nyheter om datorer, hemelektronik, prylar och teknik. Sajten lanserades i januari 2005 och har stegvis utvecklats till att bli den renodlade pryl- och teknikblogg den är idag.

Skriv för Smidiga Prylar

Är nya prylar en stor del av ditt liv? Känner du en brinnande lust att dela med dig av prylar du hittat på nätet? Då har du möjlighet att bli en del av vårt team på Smidiga Prylar och bli skribent.

Vi söker dig som vill blogga om nya prylar samt nyheter och rykten kring prylar. Det kan vara allt ifrån en cool pryl du hittat i en webbshop till lösa rykten om senaste iPhone eller Android modellen.

För att fortsätta utvecklingen av Smidiga Prylar vill vi att du skriver minst ett inlägg per vecka. Är du intresserad av att skriva färre inlägg så kan du skicka in en text och bli gästbloggare istället.

Om du är en av de mer aktiva skribenterna som jobbar för Smidigt.se kommer du att kunna få testa nya roliga prylar från företag som vill att vi recenserar deras nya produkt. Samt att du även kan bygga erfarenhet ifall du i framtiden vill jobba som prylexpert på någon dagstidning eller webbtidning.

Vid intresse, hör av dig genom vårt kontaktformulär så berättar vi mer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *