Smarta trådlösa hörlurar från Urbanears

Idag har nog de flesta en smart telefon, så varför inte komplettera med ett par smarta trådlösa hörlurar. Eg. är det lustigt att det inte hänt mer i utvecklingen av trådlösa hörlurar, men med nya Urbanears Plattan ADV Wireless så har man kommit en bra bit på vägen iaf.

Plattan-ADV-WL_indigo

Även om ett par hörlurar är trådlösa, så tycker jag att styrkontrollerna sällan är särskilt bra, vilket gör att man hellre använder mobilen för att byta låt eller ändra volymen. Vilket då inte blir helt ”trådlöst”.

Med Urbanears Plattan ADV Wireless, så har de löst styrningen genom att ena hörlurskåpan är tryckkänslig och du kan då göra olika gester. Tryck en gång för att starta/stanna musik eller svara i mobilen. Tryck två gånger för att lägga på samtalet. Vill du öka volymer så drar du fingret upp och vill du istället minska så drar du fingret ned. Dock allra smidigast är när du vill byta låt. Då drar du bara fingret framåt. Vill du höra samma låt igen så backar du genom att dra fingret bakåt.

Det gör att hörlurarna fungerar utmärkt för träning. Stoppningen runt bygeln är också avtagbar och går att tvätta, vilket naturligtvis också är bra för ett par träningshörlurar.

Men ett par trådlösa hörlurar ska ju inte bara vara smarta, utan även ha ett bra ljud, vilket Urbanears Plattan ADV Wireless har. Så dessa kan rekommenderas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *