31 reaktioner på ”Sony BRAVIA reklamfilm”

 1. Det är José González med låten ”Heartbeats” som det står ovan i texten. ;) Han skriver fantastiska låter!

 2. Jo, José González skriver bra låtar, gfast just den hära ”Heartbeats” är inte hans låt. Utan en cover på The Knife’s låt.

 3. Det stämmer, det är därför det står ”version av låten Heartbeats” i inlägget. :)

  En låt som för övrigt är ruggigt bra även i The Knife’s originalversion.

 4. Det här måste ju vara en av de bästa reklmaerna någonsin! You just gotta love it! Genialt drag att välja Heartbeats som också den är svår att inte älska!

 5. Vilken underbar reklam….varje gång tappar jag andan, bara sitter där o verkligen glor in i tv rutan. Mysig reklam, och med låten Heartbeats är den ju fulländad!! Känner mig glad efter sett den ( till skillnad fr all annan skit som sänds)

 6. ja. jag håller med martina. första gången jag såg reklamen bara gapade jag. jag hatar reklam, men den här tittar jag på, det är den vackraste jag sett.

 7. åh jag älskar den reklamen! det är nog den bästa reklamen ever! Blir alltid glad när den kommer, dom små färgglada bollarna är så fina!

 8. jag vill bara säga att jag håller totalt med ALLA! den e verkligen härlig! jag ÄLSKAR den! bollarna,grodan,LÅTEN! ÅH DEN SÅÅ BRA, blir alltid lika glad efteråt

 9. Cooolt med alla bollar istället för skateåkare som i orginal videon med The Knife.

 10. Det finns bara en bra reklam som sänds just nu och det är denna. Grym låt…tja allt är grymt!

 11. åå. va bra..! har letat den där skit bra låten i flera dar.. den e ju as bra.. :) reklam filmen hela den e oxå jätte bra.. :D

 12. Underbaraste reklamen genom tiderna!
  Får sån ro när jag ser denb!

 13. Har orginal skivan med hur de gjorde reklamen i San fransico riktigt kul de använde 250 000 studs bollar

 14. fett skön låt o reklam förövrigt~
  #7, håller verkligen med dig.
  första reklamen som får mig o le =)

 15. Härlig reklamfilm, kul att det är riktiga studsbollar och inte datorgjort. SÅg faktiskt en liten ”behind the scenes” grej om den reklamen. Riktigt kul.

 16. Håller med alla om hur underbar reklamen är! Så härlig! Bara undrar hur de gjorde efteråt!! Samlade de ihop alla bollar igen, eller lät dom de ligga kvar!? :S

 17. Den absolut bästa, vackraste, behagligast, coolast, mest passande och tydligast budskapet någonsin genom tiderna! Det är enm njutning att se den!

 18. Sjukt bra låt…Någon som vet var man kan få hem den påtyp MP3 eller liknande?…Vill gärna ha den.

 19. De hade ett nät längre ner i backen som fångade upp nästan alla bollar =)

 20. jag vill bara bevisa för min kompis att eran studsboll reklam inte är trick filmad, den är väl inte det? hon påstår att dem inte kan studsa så högt som det ser ut i reklamen men det måste bero på vinkel på kameran eller:S? :D den är i alla fall underbar i vilket fall som!

 21. Helt klart balsam för själen! Tänk att en reklamsnutt kan få en att känna så här!? Nån som har tänkt på att hans ”sound” låter som Simon & Garfunkel!! Lite kul… Men jag blir lite orolig för den lilla grodan som hoppar rakt in i bollhavet:(… Vad hände med den, nån som vet?? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *