Sony Ericsson W800i

Sony Ericsson W800iI fredags släppte Sony Ericsson sin Walkman mobil W800i, och jag själv såg till att införskaffa en i helgen. Har inte hunnit testa alla funktioner ännu, men tycker att den känns riktigt, riktigt bra än så länge. Jag köpte min lur för 3 990 kr på Siba, vilket jag tyckte var ett bra pris för att vara i en vanlig butik. Posta gärna en kommentar om du har tips på W800i sajter, program, tips & tricks eller liknande.

16 reaktioner på ”Sony Ericsson W800i”

 1. Sådär ja, då har man själv skaffat en W800i. Riktigt nöjd med den! Helt klart den bästa mobilen jag haft än så länge. Jag såg ett tillbehör till W800i/K750i, nämligen en fjärrkontroll som man kan höja/sänka volym, byta låtar och spola fram/bak m m… Själv är jag sjukt sugen på att köpa, men den verkar inte finnas tillgänglig på den svenska marknaden. Här är lite bilder och info: http://www.slashphone.com/news//?m=show&id=2398&page=1

 2. I dagens City tidning så var W800i med i en test och fick högsta betyg. Ladda ner tidningen och läs på sidan 18. Tidningen är i pdf-format och kräver att du har Adobe Reader installerat på datorn.

  http://www.city.se/city.pdf

 3. En uppdatering av mjukvaran till W800i har har precis släppts. Vad som är fixat vet jag inte, men antar att en del småbuggar nu ska vara fixade. Förmodligen så kanske man läser något om det i morgon på mobil.se. Själv ska jag uppdatera min mobil nu tänkte jag. Om det är någon annan som är sugen så har ni länken här:

  W800i uppdatering

 4. Sorgligt nog verkar det vara så att man måste ha Windows för att kunna uppdatera luren. Från Sonys uppdateringskrav:

  Jag har något av följande operativsystem: Windows 2000 (SP3 eller högre krävs) eller XP (SP1 eller högre krävs)

  Det blir till att uppdatera via någon annans dator. Riktigt värdelöst!

 5. Pingback: Handys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *