Etikettarkiv: sony

Beställ Sonys Xperia Z5 Compact och få hörlurar på köpet

Sponsrad video
Om du köper Sonys Xperia Z5 Compact nu får du ett par hörlurar värda 990 kronor på köpet. Kameran på telefonen är imponerande, lika så batteritiden.


Fortsätt läsa Beställ Sonys Xperia Z5 Compact och få hörlurar på köpet

Kan du allt om spel från 80-talet – testa nu

Sponsrad video

Testa om du är en äkta spelnörd. Vad minns du av de klassiska tv-spelen från 80-talet? Spelnestorn Orvar Säfström utmanar dig här med en massa referenser från årtiondet.


Fortsätt läsa Kan du allt om spel från 80-talet – testa nu

Sony a7 II – första fullformatskameran med optisk 5-axlig bildstabilisering

Sony lanserar Sony a7 II (ILCE-7M2), uppföljaren i a7-serien med utbytbara objektiv och världens första kamera med optisk 5-axlig bildstabilisering för fullformats bildsensor.

Sony a7 II
Fortsätt läsa Sony a7 II – första fullformatskameran med optisk 5-axlig bildstabilisering

Med Sony Xperia Z3 kan du spela P4-spel var du vill

Sponsrad video
Nya Sony Xperia Z3 gör det möjligt att spela dina Playstation 4-spel direkt i din mobil, var du vill (bara du är ansluten via Wi-Fi till konsolen)!


Fortsätt läsa Med Sony Xperia Z3 kan du spela P4-spel var du vill

Sony Xperia Z3 – en bättre och tunnare version av Xperia Z2

Sponsrad video

När man hör om alla som tappar telefonen i golvet eller i vattnet (eller snarare deras barn gör det), så växer intresset att faktiskt få en telefon som klarar av det. Men bara för att den är stöt- och vattentålig så vill du ju fortfarande ha en snygg och smart telefon. Sony har byggt sådana i flera år nu (ännu längre om man får räkna med Ericsson-tiden), och nu har de verkligen gjort en bra lösning, iom Sony Xperia Z3 som är en bättre och tunnare version av Sony Xperia Z2 och med längre batteritid än många andra smartphones.


Fortsätt läsa Sony Xperia Z3 – en bättre och tunnare version av Xperia Z2