Spökbilder

Cemetery EctoSpökbilder? Nja…kusligt dåliga fotografer kanske. På Free Ghost Photo Gallery hittar du varje fall en hel del bilder med lustiga förklaringar (du får scrolla ner en bit för att hitta till bilderna). Det är faktiskt något spöklikt över själva sajten också, den ser nämligen ut som något som återuppstått från de döda.

8 reaktioner på ”Spökbilder”

 1. Hur lyckas du hitta alla dessa knasiga sidor? Death by Caffeine etc… Måste iallafall säga att de är underhållande, det är ju trots allt de små sakerna som förgyller vardagen :)

 2. trista bilder, förutom ghost child. Det ända som hänt med majoritet av alla bilder är skräp på linsen, misslyckad framkallnig eller någon liknade lätt förklaring. Självklart är det ett spöke om det finns en vit prick på kortet.

 3. Jag tror inte så mycket på att det är ett spöke..
  Men jag har forskar efter spöke i flera år.
  Jag har kommit fram till att spöken är inte något man se dagligen, utan det är en människa som gått bort som vill få reda på sin döda ankomst. I Landskrona i Skåne har jag fått se ett ”spöke” Det var mer en skugga, men ingen annan än jag och min kompis vart i korridoren, utom SKUGGAN…!

 4. Apropå bilden ghostchild, så tror jag inte att det är ett spöke. Förr i tiden måste man stå stilla ganska länge för att fastna på ett kort, annars blev man suddig eller syntes inte alls. Eftersom det är ett barn kan jag tänka mig att hon rörde på sig ganska mycket. Kolla till vänster på bilden så ser ni ett annat ”spöke”.
  Dock finns det andra sajter med bilder som har äkthetsgranskats, det här är ju bara smuts på linsen, typ hårstrån, kameraband och cigarettrök.

 5. Jag tror, precis som ”feltänkt” att de flesta bilder kan förklaras på ett naturligt sätt. Damm, fel ljus, kameraband som hamnat i vägen m.m.

  Men….det fanns några bilder som faktiskt skrämde mig! Det var de bilder där man såg ansikten i fönstren! Framför allt den bild där endast en bit av ansiktet syns i dörrfönstret!
  Eftersom jag tror på bibelns ord så tror jag inte på ”spöken” i den meningen att det skulle vara döda människor som går igen (i bibeln står det nämligen väldigt tydligt att människans själ INTE är odödlig! Den dör alltså med människan!).
  Däremot så tror jag på andar! Men i bibeln står det också att goda andar inte längre tar kontakt med människor. De andar som kontaktar människor är alltså enbart de ONDA.
  Eftersom jag fullt och fast tror på detta så skrämmer nämnda bilder mig ännu mer!

 6. hej, jag har kännt närvaro av andar i mitt hem, men ja tror verkligen inte på det med spökbilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *