Star Trek – japanska illustrationer

Star TrekNär Star Trek en gång i tiden lanserades i Japan hyrdes illustratören Toru Kanamori in för att skapa bilder till böcker baserade på TV-serien. Totalt blev det över 400 stycken. En vacker dag tog han med sig kartongen med alla gamla bilder och visade upp dem för grannen David Bull. David blev otroligt imponerad och gjorde det enda rätta – han skapade en sajt där han la upp dessa vackra illustrationer, så att alla som vill får en chans att se dem. Den är inte komplett ännu, men fler bilder kommer att läggas upp efter hand. Titta och njut på Japanese Trek Art.

7 reaktioner på ”Star Trek – japanska illustrationer”

  1. Finns lite snygga bilder där. Star Trek var världens bästa tv-serie. Får jag ta chansen och skryta med att jag inte missade ett enda avsnitt? ;)

  2. Såklart du får. :)

    Då kan jag ta chansen att ”oskryta” med att jag faktiskt inte sett ett enda helt avsnitt. Sorgligt, men sant. När jag var liten var det Månbas Alfa som gällde, och det har tyvärr inte blivit att jag sett Star Trek på senare dar heller. Men jag är väldigt sugen på att börja samla på mig de coola DVD-boxarna. :)

  3. Månbas Alfa.. vad är det för något? Den svenska rumcirkusen? ;) Hehe.. Jag säger bara: Tummarna upp för DVD-boxen!! Det är ett måste att ha!

  4. En otroligt cool rymdserie som gick på TV i Sverige någon gång under tidigt 80-tal skulle jag tro. Jag har för mig att han som gjorde inredningen m m nu är en känd designer. Det kanske blir att jag postar ett inlägg om denna serie…ska se vad jag kan skaka fram.

  5. Jag kan knappt tänka mig att serien ska vara bättre än min ack så älskade Star Trek. Men postar gärna något om det. Det vore coolt att se vad det är för skoj. Jag kanske upptäcker en ny rymdkärlek. :)

  6. Det vet jag faktiskt inte – jag känner bara till den under namnet Månbas Alfa. Jag ska som sagt se om jag kan knåpa ihop ett litet inlägg om serien så småningom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *