Etikettarkiv: streaming

Över en tredjedel av alla svenskar tittar på TV via nätet

Att vi idag tittar på TV på ett helt annat sätt än för några år sedan har nog inte undgått någon. Kanalerna har blivit fler och framförallt valmöjligheterna är fler än någonsin tidigare. Det är därför också logiskt att streamingtjänster är inne i något av en guldålder. Netflix, Viaplay och HBO nordic, för att nämna några av de stora, lockar mängder med tittare och var tredje svensk tittar nuförtiden regelbundet på TV via nätet.

Fortsätt läsa Över en tredjedel av alla svenskar tittar på TV via nätet

HBO Nordic är äntligen lanserat

HBO Nordic

Denna post skulle publicerats för ett tag sedan, men en liten son som föddes på julafton fick fokus istället. ;-) Här kommer den iaf.

Så efter lång väntan har nu HBO Nordic äntligen lanserat. De ville inte lansera förrän de testat ordentligt och det kan man ju förstå, då de första kunderna ”early adopters” är ju de som också ofta är mest kräsna. Men jag tycker ändå att de tagit lite väl lång tid på sig, samtidigt som Netflix och ViaPlay har kört hårt med marknadsföringen av sina program. För att komma ikapp så krävs det att de bjuder på något extra, vilket de inte riktigt gjort. Fortsätt läsa HBO Nordic är äntligen lanserat