12 reaktioner på ”Svensk demomusik”

 1. Demomusic.nu är en sajt för Sveriges oetablerade artister. Där laddar man upp och ned musik. Stort community, webbradio mm.

 2. Demomusic.nu är en sajt för Sveriges oetablerade artister!!! skulle vara iaf, men dom tillåter inte alla stilar numer, dom sållar bort sånt som inte faller inom pop å rock å punk, men även om du tycker att du tillhör nån av don genrerna så är de dom som bestämmer!!! envåldhärskare! singersongwriters är inte välkomna där! el annan exprimentiell musik

 3. demomusik.se tar visst in alla gengrer som alibaba säger att dom inte gör. Jag vet att det ett tag var stopp för nya sing/songwriters att lägga upp sig och vissa andra gengrer. Men webmastern tog sitt förnuft till fånga och nu är alla välkomna. Utan tvekan den bästa demobandsajten jag är medlem på och har varit inne på! Johan som är webmaster gör ett suveränt arbete med sidan. Bli medlemmar!!!

 4. Demomusic.nu har ALLTID tagit emot ALLA GENRER!

  Vet inte vad demomusik.se har haft för sig, som är en helt annan sida.

  Ville bara klargöra.

 5. Vad har hänt med ”www.demomusik.se”? Det går inte att komma åt den hemsidan, ganska synd eftersom den sidan är helt toppen.

  Vänliga hälsningar
  Martin

 6. Varför går ni inte in på demolåtar.se eller musikplatsen.se? Jag tycker båda dem funkar bättre en demomusik… Smaken är som baken, men kolla i alla fall!

 7. Absolut bästa musiksajten som är på G är http://www.globalmusix.com. tycker jag. Där hittar man det mesta om musik.

  Dessutom använder vårt band sajten för att snacka med varandra och skicka texter och filer till varandra.

  Grymt bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *