Etikettarkiv: targus

Nya smidiga fodral för iPad 2

Targus iPad 2-fodral

Den mycket omtalade iPad 2 kommer snart till Europa och den nya favoriten väcker både beundran och samtidigt ett behov av att skydda den. Ett nytt patenterat fodral från Targus kan, förutom att förhindra att du får repor på din nya favoritpryl, även fungera som en hållare där du kan placera iPaden stående eller liggande, så att du till exempel kan titta på film utan att hålla i plattan. Fodralet ingår i en ny serie med iPad 2-tillbehör och där finns något för alla smaker och plånböcker.

Fortsätt läsa Nya smidiga fodral för iPad 2

Färgstark mus från Targus

Targus datormus

En mus som blinkar sakta i regnbågens alla färger kan nu hjälpa till att sätta färg på arbetet vid datorn. Det färgstarka utseendet på den nya musen från Targus lockar framför allt barn och personer som har barnasinnet kvar. Men även professionella datoranvändare kan få glädje av kalejdoskopmusen som har en praktisk sladdupprullning som gör den lätt att ta med sig. Den är dessutom utrustad med en sensor på 1000 dpi som gör att den är mycket noggrann att arbeta med.

Fortsätt läsa Färgstark mus från Targus

Smidig datorväska på hjul

Datorväska på hjul

En vanlig weekendväska kan vara lite opraktisk att ha med sig på affärsmöten vid sidan av datorväskan. Men nya ”Hughes Laptop Roller” från Targus är ultrakompakt och har plats för både dator, kläder och necessär som diskret förvaras i ett separat utrymme. Dessutom har väskan två lättrullande hjul så att det är enkelt att transportera den extra vikten mellan mötena.

Fortsätt läsa Smidig datorväska på hjul

Trådlös mus för mobila användare

Trådlös mus för mobila användare

Det blir allt vanligare att ha en mobil arbetsplats, och för en sådan krävs rätt utrustning. Targus har därför lanserat en ny Wireless Comfort Laser Mouse, som med en vikt på endast 110 g är lätt att ha med sig när man är i farten. Dessutom passar den bra på ett överfullt skrivbord, eftersom den minskar sladdtrasslet.

Fortsätt läsa Trådlös mus för mobila användare