Etikettarkiv: trådlöst

Ultralätt trådlös router i fickformat från D-Link

D-Link router

D-Link släpper nu en liten wifi-router med tre olika trådlösa funktioner i en produkt. DAP-1350 kan användas som en router, eller som accesspunkt och skapa ett trådlöst 11n-nätverk eller koppla ihop en dator eller spelkonsol med ett trådlöst nätverk. Det går också att koppla på en 3G-dongel för att skapa ett trådlöst nätverk till sitt mobila bredband.

Fortsätt läsa Ultralätt trådlös router i fickformat från D-Link

Trådlös satellit-TV med ny digital TV-mottagare

Terratec Connect N3

En möjlighet som trådlösa och mobiltelefonanvändare länge har njutit av kommer äntligen till satellit-TV. Människor har blivit vana med att fritt promenera runt i sina hem med telefonen i handen och kommunikationen tillhands. Dock har folk som önskat att titta på TV-sändningar från en parabolantenn tvingats lita på fixerade coaxial portar. Dessa dagar är över, eftersom dagens TV-signaler kan distribueras var som helst i hemmet utan att några sladdar kommer i vägen.

Fortsätt läsa Trådlös satellit-TV med ny digital TV-mottagare

Trådlösa telefoner med upp till 2,4 km räckvidd

Ultra Range DECT-telefoner

Topcom lanserar en ny produktserie trådlösa DECT-telefoner under namnet Ultra Range. De nya telefonerna har, vid max antal enheter, en räckvidd på 2,4 km vilket gör att de passar bra för företag med stora ytor som lager, sorteringscentraler, plantskolor eller kontor spridda över flera våningar. Med den nya serien prispressar Topcom det telefonnätverk som tidigare varit en stor investering för många företag.

Fortsätt läsa Trådlösa telefoner med upp till 2,4 km räckvidd