Etikettarkiv: väckarklocka

Styr dina drömmar med Aurora från iWinks

Att ha så kallade lucida drömmar är något som inte händer så jätteofta. En lucid dröm är en dröm där du själv är medveten om att du drömmer och kan styra hur du agerar i drömmen. Du kan även ändra saker som miljö helt med din egen tankekraft. Företaget iWinks har nu tagit fram ett pannband som du har på dig när du sover och med hjälp av ljudsignaler och blinkande lampor gör det att du förstår att du drömmer och kan helt kontrollera dina drömmar.

Fortsätt läsa Styr dina drömmar med Aurora från iWinks

Julklapp till pojkvännen

En julklapp till alla sjusovare där ute. Klockan fungerar precis som en vanlig väckarklocka förutom en liten detalj. När den börjar ringa skjuts även en propeller iväg från toppen av väckarklockan. Hämta propellern och tryck tillbaka den i klockan igen för att alarmet ska sluta ringa. Den förhindrar  helt enkelt ett evigt snoozande!

Självklart finns fortfarande lösningen att kasta väckarklockan i väggen eller plocka ut batterierna för den som verkligen inte vill stiga upp ur sängen än men vi törs ändå lova att denna klocka kommer tvinga dig upp ur sängen.

Du hittar bland annat väckarklockan hos coolstuff för 329 kr.