Etikettarkiv: volvo

Här framför Zara Larsson världspremiären av Better You – på en buss

Sponsrad video

Tidigare i september hoppade artisten Zara Larsson på en elbuss i Göteborg och framförde för första gången Better You. Så tysta åker alltså Volvos nya elbussar.


Fortsätt läsa Här framför Zara Larsson världspremiären av Better You – på en buss

Volvo vs Koenigsegg – lastbil vs superbil

Sponsrad video
Volvo är inte bara kända för att bygga bra lastbilar, de gör även riktigt bra promotion videos. Denna gång vill man visa på styrkan i den nya växellådan I-Shift Dual Clutch, så hur visar man det på bättre sätt än att få den att tävla mot superbilen Koenigsegg One:1. För att göra loppet jämnare, så måste Koenigsegg One:1 åka två varv medan Volvo FH bara behöver åka ett. Vem tror du vinner?


Fortsätt läsa Volvo vs Koenigsegg – lastbil vs superbil

Volvo Drive-E feat. Robyn – Made by Sweden

I en uppföljare till sin framgångsrika reklam Made by Sweden vill Volvo nu slå ett slag för miljön och sin nya motor Drive-E. I videon ser vi Robyn i ett telefonsamtal hem till Sverige där längtan hem, jordens hållbarhet och lusten att se världen är tydliga element.

Fortsätt läsa Volvo Drive-E feat. Robyn – Made by Sweden

Volvo XC70 – En hyllning till Sverige

Sponsrad video!
Volvo cars har i samarbete med Zlatan gjort kampanjen ”Made by Sweden” som uppvisar att allt det som är svenskt hjälper Volvo att skapa inte bara en bil utan också en körupplevelse som talat för landskapet den kommer ifrån. De otämjda områden och hårda klimat som finns i Sverige skapar utmaningar för ett företag som Volvo när de skapar sina bilar och det här är deras hyllning till det som gör Sverige svenskt.

Fortsätt läsa Volvo XC70 – En hyllning till Sverige