Etikettarkiv: xbox

Snart kommer du kunna skräddarsy din vanliga Xbox One-kontroll också

Microsoft utannonserade sin nya proffskontroller Xbox One Elite Wireless Controller på E3-mässan tidigare i år, och den största nyheten med den var att det skulle gå att skärddarsy knapparna. Nu meddelar Microsoft att det kommer gå även på standardvarianten.

Xbox-One-Controller
Fortsätt läsa Snart kommer du kunna skräddarsy din vanliga Xbox One-kontroll också

Konsolkriget

Hösten 2013 präglas av kriget mellan vilka som ska gå segrande i kampen om nästa generations bästa spelkonsol. Xbox One eller Ps4. Efter att ps4 lanserades har snacket mest handlat om de hårdvarufel som besvärat konsolen. Bland annat ska vissa enheter ha haft problem med att skicka hdmi-signal men även andra fel ska ha registrerats. Xbox One tros därför ha ett gyllene läge inför sin lansering för även om konsolens tekniska specs inte är lika imponerande som hos Sonys konsol har de chansen att släppa en fullt fungerande enhet och har även chansen att få med sig köpare som fokuserar mer på vilka spel som än så länge släppts, för där har inte Sony imponerat.

Fortsätt läsa Konsolkriget

Portabel hårddisk för Xbox 360 och PlayStation 3

Iomega Media Xporter 160GB

Iomega lanserar nu Media Xporter, en 160GB extern hårddisk som gör det enkelt att njuta av film, bilder och musik direkt på tv-skärmen – utan PC eller digital media adapter. Media Xporter kopplas istället direkt till din spelkonsol via USB-porten. Ett praktiskt litet format gör den lätt att ta med sig.

Fortsätt läsa Portabel hårddisk för Xbox 360 och PlayStation 3